Dacia Duster 2022 primește o variantă pick-up care arată neașteptat de bine, un nou proiect Romturingia SRL

dacia duster 2022 varianta pick up a

La scurt timp de la anunțul Dacia cu privire la migrarea către noul logo pe toate modelele, iată că mai avem ceva proaspăt. Este Dacia Duster 2022, în varianta pick-up care arată într-un mare fel. Nu este un model de serie, momentan, iar mai jos avem extra detalii.


Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202


Trebuie spus că Dacia Duster-ul pick-up există și a fost lansat în 2020, la prețul de 22500 euro. Acum aruncăm o privire asupra variantei actualizate, bazată pe modelul facelift din 2022. În spatele proiectului se află cei de la Romturingia SRL, un carosier din Câmpulung Muscel.

dacia duster 2022 varianta pick up b

Dacă numele vă sună cunoscut, asta se întâmplă pentru că Romturingia a mai creat și alte modele Dacia inedite. Un exemplu este un Duster cu șenile pentru pompieri. Pe listă se mai află și variante Duster cu amenajări speciale, ba chiar și un model cu dublă cabină, sau altul cu Hard Top.

dacia duster 2022 varianta pick up c

Acum apare pickup-ul 2022 care arată neașteptat de bine și care vine în varianta 4WD. Automobilul a fost prezentat publicului recent în cadrul Salonul Student Auto. Acesta a fost organizat de Facultatea de Mecanică și Tehnologie, Universitatea din Pitești. Avem o nuanță de culoare îndrăzneață și elemente specifice modelelor pickup, iar acesta are mari șanse să devină model de serie pe viitor.

Primul Duster pick-up a fost lansat doar pe anumite piețe, nu și în România, asta din cauza cererii mici și volumului redus de producție. Cei interesați pot apela la Romturingia SRL dacă vor un Duster mai special. Detalii aveți aici!


Citiți articolul original pe GadgetZone

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola