Cum sa alegi blugii potriviți siluetei tale

„Cum îmi stă așa?” este poate cea mai comună întrebare pe care o femeie o adresează cuiva. Indiferent că vorbești cu prietenul sau soțul tău sau cu prietena ta cea mai bună sau chiar u mama, întrebarea este aceeași: oare arăt bine așa? Oricât de bine ne simțim în pielea noastră avem nevoie câteodată de părerea altora și nu numai. Vrem să ne asigurăm că un anumit model sau o anumită lungime ne avantajează.

Blugii sunt unul dintre cele mai importante articole de îmbrăcăminte din garderoba unei fete sau femei. Oricum ar fi, la un moment dat va trebui să porți o pereche de blugi. Femeile au fost înzestrate cu forme și de aceea alegerea unei perechi de blugi duce de multe ori la adevărate drame. Este important să știi din milioanele de tipuri și variante de blugi care este acea pereche ce se potrivește cel mai bine siluetei si structurii tale osoase.

Silueta plinuță

O persoană ce are curbe multiple, șolduri generoase, și chiar un pic de burtică trebuie să se gândească la o pereche de blugi cu talie înaltă. Talia înaltă subliniază mijlocul și ascunde eventualele protuberanțe ale abdomenului. De asemenea pentru acest tip de siluetă o pereche de pantaloni ce se potrivește bine pe picior precum cei skinny, iar spre gleznă se strâng, sunt foarte buni. Forma conică a cracului este extrem de avantajoasă atunci când dorești să ascunzi șolduri un pic mai late proporțional. Este important să alegi un material stretch ce se mulează atent pe formele tale. Un material de blugi rigid nu va face altceva decât sa accentueze zonele cu probleme. Trebuie însă să fi foarte atentă la felul în acre adera materialul la corpul tău. Este important ca materialul să fie elastic pentru a permite curbelor să ascundă ce trebuie și să arate ce este nevoie, Totuși dacă alegeți o pereche de blugi prea strâmți vor arăta ca și cum i-ai cumpărat când aveai o măsură mai mică și nu vor fi ok. Alături de o pereche de blugi skinny, dar nu prea strâmți, siluetele mai rotunde pot beneficia foarte bine și de avantajele unei perechi clasice de blugi. Indiferent că sunt albastrul clasic de jeanși sau negru, acest tip de croială dreaptă, cu talie înaltă, mai larg la șolduri și pulpe și strânsă spre gleznă avantajează enorm.

Silueta clepsidră

Acest tip de siluetă este caracterizat de bust și șolduri generoase, marcate de o talie feminină și subțire. Drept urmare, hainele ce se potrivesc acesteia sunt acelea ce un în evidență talia și aduc rotunjimile feminine în prim plan. Perechea de blugi cu talie înaltă este forte potrivită pentru această siluetă pentru că are capacitate de a sublinia silueta. De asemenea modelul bootcut sau cel cu manșete se potrivește cu șoldurile mai ample și subliniază linia mediană. Tipul de blugi cu cracul evazat este foarte bun pentru că poate crea un echilibru între partea de jos largă și șoldurile tale. Evită însă salopetele pentru că acestea vor ascunde exact acea trăsătură distinctivă ce trebuie pusă în evidență, și anume, talia subțire. Evită blugii cu talie joasă. Alege un material stretch, dar care nu se mulează. Cu alte cuvinte, mergi pe varianta slim-fit, dar evită skin-tight.

Silueta pară

Silueta pară este acel tip de formă micuță în partea de sus, dar care se lățește mai mult sub talie. Aceasta înseamnă că este caracterizat de șolduri și fund ample. Cu acest tip de siluetă este important să te joci un pic cu proporțiile. Mai exact e bine să alegi acel tip de pantalon ce lungește piciorul și pune în valoarea rotunjimea fundului. Croiala acestor blugi trebuie să creeze o linie dreaptă de la șold până la gleznă. Încearcă să găsești acel model ce seamănă bine cu o pereche de pantaloni obișnuiți. Un alt model potrivit acestui tip de siluetă este tipul boyfriend. Acest tip de jeanși nu se strâng pe picior, ci dimpotrivă îl îmbracă lejer. Evită modelele skinny, dar dacă îți plac acest tip de blugi, alege varianta straight leg. Acest tip de blugi seamănă cu cei skinny, dar se potrivesc mai bine acestei siluete. Două ponturi importante: mergi pe variantele de culoare închise și alege modelele cu buzunare mari pe spate.

Silueta androgină (băiețoasă)

Dacă ești slăbuță cu șolduri mici și fără talie, cel mai bine este să alegi o variantă de blugi care să creeze iluzia unor rotunjimi feminine. Varianta cea mai bună este reprezentată de către blugii skinny sau chiar super-skinny, creați din materiale stretch. Aceștia au calitatea de a strânge piciorul foarte mult si astfel să creeze iluzia unor curbe. De multe ori acest tip de siluetă feminină are dezavantajul unui fund plat. Crearea unei iluzii de rotunjime se poate obține prin alegerea unei perechi de blugi cu buzunare așezate un pic mai sus pe spate. Cusăturile decorative, broderiile sau chiar clapele adăugate acestor buzunare sunt de mare ajutor. Stai departe de modelele cu talie înaltă, pentru că ai nevoie de un model care să lase talia liberă. Nu cumpăra modele cu manșete la gleznă pentru că acestea vor anula mărimea șoldurilor și tu ai nevoie de un plus în acel loc și de un minus.

Silueta mignonă

Femeile mignone pot fi atât slăbuțe, cât și cu forme mai rotunde, dar ceea ce au în comun este înălțimea mică. Așa că o astfel de siluetă este clar avantajată de un model ce poate alungi piciorul. Modelul straight leg este perfect pentru mignone. Acest tip de pantalon creează o linie dreaptă între șold și gleznă. Rin această corială vei crea o iluzie de lungime în special în partea de jos a piciorului, iar asta este un truc de mare ajutor pentru femeile micuțe. O culoare închisă și chiar o dunga verticală pe o parte vor fi de asemenea de mare ajutor în crearea unei impresii de lungime a piciorului. Un alt truc pe care îl poți aplica atunci când ești mignonă este să asortezi o pereche de pantofi sau ghete cu toc la blugii aleși. Evită jeanșii skinny, dar alege slim fit. Perechile de pantaloni strânse pe picior evidențiază silueta și alungesc, dar cele largi nu te vor avantaja prea mult. Într-o pereche de blugi largi o silueta micuță are tendința să se piardă.

Ghidul de mai sus te va ajuta mult atunci când vei vrea să îți alegi noua pereche de blugi. Pentru multe femei poate fi absolut derutant să găsești acea pereche de jeanși care să îți vină așa cum vrei. Modelele sunt atât de variate atât din punctul de vedere al croielii cât și al culorii încât este extrem de dificil să știi ce să ceri și ce s probezi. Acum, însă, vei putea să comanzi online perechea de blugi de damă dorită pentru că știi exact ce ți se potrivește.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola