Cum obtii buze pline si simetrice cu procedura russian lips

marire buze cu acid hialuronic russian lips

Iti doresti sa fii atractiva si sa te simti increzuta?

Daca vrei si tu buze frumoase si pline, poti cu incredere apela la procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic numita russian lips.

Conturarea buzelor reprezinta o injectie cosmetica pentru corectarea formei si volumului buzelor cu ajutorul unor materiale de umplere pe baza de acid hialuronic.

Procedura russian lips Bucuresti se realizeaza cu ajutorul unor produse sigure si certificate si a unor tehnici delicate de injectare. Rezultatele dureaza intre 6 si 18 luni, in functie de metoda de corectie utilizata si de densitatea produsului selectat.

Cum trebuie sa arate buzele perfecte?

Acestea ar trebui sa fie luminoase, dar naturale si armonioase; bine conturate, simetrice si hidratate; sa atraga privirea, si sa subliniaze frumusetea si expresivitatea fetei. Dar cel mai important, buzele perfecte sunt acelea care iti plac tie!

Femeile apeleaza la procedura de marirea buzelor russian lips Bucuresti din varii motive:

  • Buze asimetrice
  • Buze prea subtiri;
  • Buze fara volum;
  • Contur neclar;
  • Uscaciune constanta, etc.

marire buze acid hialiuronicpoza

Astfel, procedura de marirea a buzelor cu acid hialuronic este potrivita pentru cei care au buze subtiri, fara forma sau extrem de uscate.

Utilizarea acidului hialuronic pentru marirea buzelor are avantajele sale:

  1. Are un fect instantaneu;
  2. Este sigur – se introduce o substanta naturala pentru organism care nu provoaca respingere;
  3. Are loc imbunatatirea tonusului, culorii – acidul hialuronic hidrateaza si netezeste pielea;
  4. Are loc reversibilitatea rezultatului (substanta se descompune in componente sigure si este excretata din organism in cateva luni).

Acidul hialuronic retine umiditatea in celule si stimuleaza productia de colagen si elastina, ceea ce mentine buzele hidratate si previne uscaciunea. In plus, acidul hialuronic ajuta la incetinirea imbatranirii, astfel incat buzele tale vor ramane mai mult timp pline si netede.

Astfel, cosmetologia estetica ofera mai multe optiuni care difera ca pret si mijloacele utilizate. Metoda optima poate fi aleasa impreuna cu medicul la un consult preliminar.

Se stie ca femeile cu buze pline tind sa arate mai tinere si mai atractive. Astfel,  buzele pline intineresc o femeie si o fac mai sexy.

Daca vrei sa obtii o forma frumoasa si buze voluptoase cu aspect natural, nu ezita sa apelezi la procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola