Concert IRIS – Nelu Dumitrescu @Versus PUB

iris nelu dumitrescu

Sambata 23 Iulie vă așteptăm la un eveniment cu totul special – Concertul trupei IRIS-Nelu Dumitrescu la Versus Pub Galati. Trupa IRIS – Nelu Dumitrescu prezintă în avanpremieră cel mai recent album al său.

Albumul ZODIAC este portretul omului modern. Este povestea unui om curajos care are puterea de a se adapta unei lumi noi și care poate funcționa într-un #AltFormat. 
Este un om înțelept care înțelege că #Timpul este #Trecător și care își îndeamnă aproapele să-și apere dreptul la fericire pentru că știe că Iubirea nu doare.

Este omul care își dorește să fie #Vrăjitor, să poată transforma dorul în amor și este omul #Cotidian, care ar vrea să aducă în dar Soarele și Luna sufletului său pereche. Războiul pe câmpul de luptă al vieții este câștigat de om cu #FloriDePlumb, iar dorința de a evolua îl face pe acesta să alerge fără pauză, ca un #Ergomaniac, către culmile succesului, ignorând totodată tot ce este Superficial.

Și pentru că speranța omului vine mereu de sus, semnele înscrise în #Zodiac crează puntea invizibilă dintre om și Univers, fiind asemenea unui ghid la care omul apelează instinctiv atunci când simte nevoia de îndrumare și confirmare.

Haide să asculți live cele mai noi melodii ale trupei IRIS – Nelu Dumitrescu!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola