Comparator Mercedes-Benz SUV: GLA vs. GLC – Siguranță și confort

mercedes gla auto schunn romania dealer auto

Importanța siguranței la volan și confortul oferit șoferului sunt astăzi elemente de bază care determină achiziția unui autoturism.

La Auto Schunn Romania – dealer auto cu reprezentanțe auto noi și rulate în: Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara, găsești o gamă variată de autoturisme noi sau rulate, de calitate excelentă și prețuri atractive.

Modelele de Mercedes GLA și GLC prezente în oferta www.auto-schunn.ro sunt apreciate pentru că au dotări moderne care asigură un plus de confort și siguranță. Comparând cele două modele, poți întelege mai bine avantajele fiecărui vehicul și beneficiile aduse de dotările de ultimă oră care sporesc confortul și siguranța la bordul acestor autoturisme.

Modelul Mercedes-Benz GLC este dotat cu sisteme și pachete pentru siguranță și confort, care îți economisesc timp și te ajută să beneficiezi din plin toate dotările autovehiculului tău .

Pachetul Keyless go detectează imediat nevoia de a deschide autovehiculul fără să mai cauți la nesfârșit cheia de contact. Ușile pot fi deschise sau blocate printr-o simplă atingere datorită acestui pachet opțional pentru confort. Poți acționa deschiderea vehiculului din exterior atunci când ajunge în preajma sa, fără să te stresezi căutând cheile în geantă sau poșetă.

Energizing Plus este un pachet opțional care te ajută să te relaxezi și să te răsfeți atunci când șofez noul tău Mercedes GLC. Cele 7 programe special concepute pentru confort și echipările suplimentare din interiorul vehiculului te vor ajuta să-ți transformi experiența șofatului într-o stare de bine și de optimism.

Călătoriile devin mult mai plăcute atunci când ai siguranță la volan și confort în interior.

Sistemul informatic îți reglează suspensia în mod automat pentru ca mașina ta să ruleze lin iar tu să călătorești mai confortabil și să ajungi fără stres la orice destinație.  Reglajul adaptat nivelului de încărcare oferit de trenul de rulare pneumatic este o opțiune excelentă atunci când traversezi trasee variate, cu denivelări și obstacole.

Modelul Mercedes-Benz GLA SUV este dotat cu operare vocală Linguatronic, pentru a oferi confortul acționării comenzilor cu ajutorul rostirii cuvintelor Hey Mercedes. Poți accesa funcțiile și informațiile oferite de sistemul de infotainment MBUX în timp ce conduci relaxat cu mâinile așezate pe volan.

Haionul Easy Pack este conceput pentru a ți ușura sarcina atunci când deschis sau închis portbagajul și ai mâinile ocupate. Cu o simplă apăsare de buton, ai acces la compartimentul de depozitare iar capacul hayonului se poate închide și redeschide fără a-ți folosi mâinile.

Confortul sporit în interiorul modelului GLA este asigurat de scaune cu suprafața încălzită pentru zilele reci, iar în zilele călduroase climatizarea oferă răcoarea necesară pentru o temperatură plăcută și o umiditate confortabilă.

Un alt detaliu de confort este legat de iluminatul ambiental în 64 de culori diferite, care îți aduc în interiorul mașinii un univers fascinant și colorat. Poți personaliza aspectul interior al noului GLA, în funcție de preferințele tale.

Fiecare din dotările pentru siguranță și confort ale acestor vehicule sunt argumente în plus pentru achiziție care te va satisface în mod garantat. La Auto Schunn poți alege cele mai noi modele Mercedes GLA sau GLC, care îți oferă inovații tehnologice în legătură cu confortul și siguranța la bord.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola