Păreri PEFOC: Clienții din Galați descoperă de la specialiști avantajele coșurilor de fum premium din inox Schiedel Permeter

cosuri de fum

Din păcate, atunci când ne alegem o variantă alternativă de încălzire pentru propria locuință, o mare parte din investiția și atenția noastră se focusează prea mult pe calitatea dispozitivului termic în sine, și mai puțin pe calitatea soluției de evacuare a fumului. Tipul coșului de fum, ar trebui să fie cel puțin la fel de important pentru proiectul nostru termic, mai ales că de calitatea acestuia depinde funcționarea în siguranță a majorității modelelor de sobe, centrale sau seminee pe lemne.

Având în vedere tema discuției din acest articol, de data aceasta ne-au sărit în ajutor prietenii noștri de la PEFOC. Meșterii sibieni dețin un stoc impresionant de peste 9000 de modele și accesorii din universul termicelor de calitate superioară, pornind de la șeminee pe lemne clasice sau moderne și până la șeminee electrice sau termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, alături de sobe pe lemne, modele profesionale de coșuri de fum ceramice Hoch sau din inox și multe alte accesorii pentru construcția șemineului perfect.

Așadar, întrebând specialiștii care este varianta ideală pentru alegerea potrivită a coșului de fum, am aflat că modelul Schiedel PERMETER este acela care reușește cu adevărat să respecte rigorile în materie de funcționalitate și siguranță. Acesta face parte din gama premium de cosuri de fum din inox izolat și este prevăzut cu un perete dublu cu secțiune circulară, fiind perfect adaptat evacuării eficiente a gazelor de ardere provenite de la un șemineu pe lemne sau de la o sobă tip șemineu care funcționează pe bază de combustibili solizi (lemne, peleți, cărbuni etc), lichizi sau gazoși.

Peretele exterior al acestuia se livrează standard, fiind fabricat dintr-un material special de înaltă tehnologie din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, aspect care îl ajută să reziste într-o măsură mai mare la zgârieturi sau șocuri externe.

Coșul de fum poate fi decorat atât pe peretele exterior, cât și la interior, cu vopsea de culoare neagră, pentru un stil aparte, plin de eleganță și bun gust, tocmai potrivit pentru o locuință dotată cu un șemineu rafinat. Cei care aleg de obicei acest coș de fum, nu își doresc unul care să arate ca și coșul industrial clasic din inox. Și pentru cabane sau case de vacanță, coșul Permeter negru este de asemenea o alegerea perfectă, încadrându-se de minune și într-o poveste de amenajare tradițională, încălzită de sobe pe lemne cu aspect rustic sau minimalist.

Datorită materialelor din care este confecționat pe baza tehnologiilor inovatoare de ultimă generație, Permeter beneficiază de o îmbinare performantă a tubulaturii și de o accesorizare completă, realizate din oțel inoxidabil special, prezentând în același timp, avantajele unei greutăți proprii extrem de reduse și o flexibilitate sporită la montaj, spre deosebire de coșurile de fum clasice, la pachet cu o mulțime de alte avantaje, precum:

  • – beneficiază de un strat protector galvanizat care îl face imun la zgârieturi sau coroziune;
  • – datorită procesului de construcție și materialelor folosite în procesul de fabricație cu grad ridicat de izolare termică, temperatura exterioară se menține la un nivel scăzut și constant, eliminând riscul de autoaprindere prin supraîncălzire;
  • – tubul prevăzut la interior este sudat cu cordon longitudinal laser pentru rezistență în timp și precizie.

Intrând pe site-ul oficial www.pefoc.ro vei mai afla și că meșterii din Sibiu îți oferă la achiziționarea oricărui coș de fum din portofoliu, garanție extinsă de până la 10 ani, încă un aspect care dovedește eficiența în timp al acestui sistem inovator de evacuare ce îți va ține protejate familia și casa, de pericolul intoxicațiilor cu fum sau al incendiilor nefericite!

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola