Cel mai scump browser de care nu ai auzit: cât costă cea mai nouă aplicație

island browser enterprise

Un startup care oferă un browser web orientat spre întreprinderi a depășit toate recordurile, în ciuda lansării cu doar câteva săptămâni în urmă.

Island a ieșit din modul stealth la începutul lunii februarie, dar a obținut deja statutul de unicorn datorită unei runde de finanțare în Seria B de 115 milioane de dolari, care a evaluat compania la 1,3 miliarde de dolari. Deși produsul a fost în curs de dezvoltare timp de doi ani înainte de lansare, Island este încă printre cele mai rapide startup-uri care au atins această etapă.

Runda de finanțare a fost condusă de firma de capital de risc Insight Partners, care a investit anterior în Shopify, Qualtrics și DocuSign, toate având capitalizări de piață de mai multe miliarde de dolari. Alți investitori includ Sequoia Capital, Stripes și Cyberstarts.

Diferența de bază dintre browserul Islandului și Google Chrome sau Microsoft Edge este concentrarea sporită asupra securității cibernetice. Potrivit Island, browserele tipice sunt complet nepotrivite pentru utilizare într-un context de afaceri, în ciuda ubicuității lor în sfera profesională astăzi.

„Cea mai răspândită aplicație în întreprindere este browserul, dar este un design bazat pe consumatori”, a declarat CEO-ul Island, Mike Fey, pentru TechCrunch, când compania a ieșit din ascuns.

„Un consumator vrea să aibă libertate infinită; vor să poată instala orice doresc, să meargă oriunde doresc și să facă cine știe ce cu browserul lor fără probleme. Întreprinderea, totuși, dorește să se asigure că datele clienților lor sunt în siguranță, că informațiile lor critice sunt protejate și că primesc o experiență bună.”

Browserul Island

Deși serviciul Island este construit pe același motor Chromium ca multe browsere populare și, prin urmare, are o interfață familiară, el impune o serie de restricții asupra modului în care utilizatorii finali pot interacționa cu web-ul.

De exemplu, browserul Island oferă echipelor de securitate control asupra funcționalităților simple, cum ar fi copierea și inserarea, capturarea ecranului și descărcarea de conținut. De asemenea, pune limite asupra tipurilor de extensii care pot fi instalate și a domeniilor care pot fi vizitate.

Separat, serviciul oferă administratorilor IT acces la instrumente avansate pentru a ajuta la securizarea aplicațiilor SaaS și pentru a preveni scurgerea datelor, precum și o perspectivă completă asupra tuturor implementărilor pentru a ajuta la identificarea sursei incidentelor cât mai repede posibil.

„Island a creat un mod cu totul nou de a gândi munca în întreprindere. Prin transformarea fundamentală a mediului de lucru pentru a fi securizat prin proiectare, Island Enterprise Browser permite organizațiilor să atingă niveluri complet noi de securitate, productivitate și eficiență IT”, a adăugat Fey.

„Noile investiții de la Insight Partners și investițiile sporite din partea partenerilor noștri de finanțare inițiali validează potrivirea produsului cu piața noastră, ne accelerează impulsul și evidențiază oportunitatea uriașă care avem în fața noastră.”

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola