Ce părere avem despre tocuri?

crazy deals

Știm cu toții recomandările marilor designeri, trebuie să purtăm tocuri la absolut orice, mai nou chiar și la o ținută sport se recomandă măcar o platformă. Astfel, de obicei acceptăm de bună ceea ce se recomandă de către cei ce au studiat moda, cei ce cunosc tendințele. Însă ne-am pus vreodată problema dacă tocurile chiar sunt sănătoase pentru a fi purtate zi de zi? Dacă ne fac bine nouă, din alte puncte de vedere decât cel al modei? Hai să vedem!

Vei fi mai elegantă

După cum am menționat deja mai sus, este clar că punctul forte numărul 1 al pantofilor cu toc este că pot scoate absolut orice ținută din obișnuit. Tocurile fac ținutele să pară sofisticate, adaugă un aer de feminitate, dinamism și delicatețe în același timp la orice eveniment. Nu sunt ideale doar pentru evenimentele speciale, sunt grozave pentru birou, pentru ieșitul cu prietenii.

Te fac să pari înaltă

Tocurile nu doar vor aduce un plus de eleganță la orice ținută, îți vor îmbunătăți look-ul total. Mai ales pentru doamnele care consideră că nu au înălțimea pe care și-ar dori-o, tocurile au fost mereu un punct de refugiu perfect. Tocurile au harul de a-ți alungi picioarele, automat făcându-te să pari mai înaltă măcar cu câțiva centimetri.

O postură mai corectă

Nu este un mister că multe doamne au considerat că odată ce și-au pus tocurile preferate au adoptat automat o postură mai corectă, mai dreaptă. Desigur, pentru acest lucru trebuie să te simți confortabil pe tocuri. Pentru doamnele care nu poartă de obicei tocuri, acest lucru le poate dezavantaja deoarece nu se simt confortabil, în largul lor.

Vei fi în pas cu moda

Nu este vorba doar de un look plin de eleganță, este și despre tendințele pe care ni le dictează moda. Și cum spuneam deja, rareori vei vedea vreo prezentare de modă, de exemplu, în care să nu fie implicate tocuri. Astfel, dacă ai o zi în care simți nevoia să ai o ținută trendy, e clar că trebuie să scoți tocurile din dulap.

Un look balansat

Tocurile nu doar fac un accesoriu ideal pentru orice haine, ele devin ținuta în sine, dacă sunt purtate corect. Trebuie să știi care tocuri se potrivesc cu ce fel de ținute, trebuie să știi secretele din spatele metodelor de asortare pentru a face din tocuri un plus ce nu poate fi trecut cu vederea.

Chiar dacă toate sunt roz când vine vorba de avantaje, sunt totuși câteva mari minusuri când vine vorba de tocuri:

  • Dureri de picioare – picioarele noastre nu vor fi niciodată fericite cât timp le hrănim constant cu tocuri, din păcate.
  • Mers mai greoi – dacă nu ești obișnuită cu tocurile, poate afecta mersul tău. Și chiar dacă ești obișnuită cu tocurile, poți nimeri pe o stradă cu piatră cubică…
  • Întinderi musculare – chiar dacă vine greu de crezut, majoritatea problemelor medicale legate de întinderi pornesc de la tocurile mult prea înalte
  • Sunt obositoare – pe când cu o pereche de balerini din piele ai putea umbla ore în șir, niște tocuri te vor obosi după doar câteva minute

Acestea sunt punctele pozitive și negative pe care le-am pus laolaltă în materie de tocuri. Tu ce alte idei ai mai adăuga la listă? Care este experiența ta cu tocurile? Pentru alte idei de încălțări, Crazy-Deals.ro îti pune la dispoziție un cod reducere Fashion Days sau poate un cod reducere Sinsay, pentru a găsi pantofii ideali care să fie confortabili, trendy și pe placul tău!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola