Cât costă Arkana, cel mai frumos SUV coupe de la Renault, după reducerile Rabla 2022?

renault arkana c

Odată cu startul programului RABLA 2022, producătorii de automobile de pe piața locală au lansat o serie de oferte, care mai de care mai atractive. Este și cazul celor de la Renault, care au pregătit pentru clienții lor oferte pentru unele versiuni ale modelelor din gamă.

Programul Rabla este un program de finanțare și de susținere a înnoirii parcului auto național. Acesta are două componente: Rabla Clasic și Rabla Plus. Primul încurajează achiziționarea de automobile cu motoare termice, iar celălalt este destinat vehiculelor electrice sau hibride plug-in.

Ediția din acest an propune o serie de modificări, între care posibilitatea de casare a două mașini vechi.

Ce preț are Renault Arkana prin Rabla 2022?

Renault propune în această perioadă o serie de oferte pentru cinci dintre cele zece modele scoase la vânzare pe piața autohtonă (cu excepția utilitarelor). Una dintre cele mai atractive oferte prin programul Rabla 2022 vizează modelul Arkana, cel mai frumos SUV compact existent în gama producătorului francez.

renault arkana b

Cea mai accesibilă versiune Arkana este cea echipată cu motorul 1.3 TCe MHEV 140 EDC, în echiparea Zen. Prețul de catalog al acestui model este de la 24.600 de euro cu TVA inclus. Dar, dacă mașina este achiziționată prin programul Rabla 2022, prețul va scădea până la 20.700 de euro.

În același timp, se poate opta și pentru o achiziție în rate, prin programul Renault Finance, Spre exemplu, pentru același model menționat anterior, cu servicii incluse, creditul va fi în valoare de 108.051 lei (cca 21.610 euro, la o rată de schimb de 5 lei pentru 1 euro). Se va achita un avans de 28,7% (31.011 lei), iar rata lunară va fi de 999 lei (nu include CASCO). Dobânda va fi fixă, și anume 6,9%.

De asemenea, prin programul Rabla mai este oferită o variantă a lui Renault Arkana. Este vorba despre cea cu motor 1.6 E-Tech Hybrid 145,tot în nivelul de echipare Zen. Prețul de listă este de 26.400 de euro cu TVA inclus. Dacă vei cumpăra acest model prin Rabla 2022, va trebui să plătești de la 21.900 de euro.

renault arkana a

În cazul în care automobilul va fi cumpărat prin Renault Finance, creditul va fi în valoare de 113.869 lei (cca 22.774 euro, la o rată de schimb de 5 lei pentru 1 euro, cu 25% avans. Rata lunară va fi de 1.153 lei (nu include CASCO), iar dobânda, cum am mai spus, va fi fixă (6,9%).

Sursa: Renault

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola