Care este cel mai ieftin SUV cu transmisie automată din România

SUV-urile capătă tot mai multă popularitate în rândul clienților din România, așa că un preț cât mai atractiv este pe placul acestora. Până nu demult, singura variantă accesibilă era modelul autohton Dacia Duster, însă acum românii au la dispoziție și un model de import care vine cu un preț de achiziție extrem de tentant pentru acest segment.

Cât costă cel mai ieftin SUV în decembrie 2021?

Segmentul SUV-urilor este unul extrem de aglomerat și de pretențios. Asta a făcut ca, în ultimii ani, concurența să devină din ce în ce mai acerbă. De aceea, producătorii auto propun prețuri foarte interesante pentru a atrage cât mai mulți clienți.

Dacia Duster era până acum cel mai accesibil SUV de pe piață. Varianta cu facelift cu motor pe benzină în 3 cilindri 0.9 TCe de 90 CP costă în momentul de față de la 14.200 de euro cu TVA inclus. Dacă dorești un astfel de vehicul și mai ieftin ar fi bine să te reorientezi către marca sud-coreeană SsangYong.

În această perioadă, brandul asiatic oferă pe piața auto din țara noastră un SUV chiar mai ieftin decât modelul românesc. Este vorba despre modelul Tivoli. Varianta entry-level este oferită în nivelul de echipare Eco și motor turbo pe benzină 1.5 GDI de 163 CP și 280 Nm de cuplu.

În luna decembrie 2021, mașina are un preț de catalog de 15.400 de euro cu TVA inclus, iar în acești bani intră și cutia de viteze manuală cu șase trepte. Cei care doresc transmisie automată vor trebui să mai achite 1.600 de euro.

Clienții beneficiază însă de un preț promoțional de 13.990 de euro cu TVA. Cumpărătorii vor primi și garanție consistentă. Aceasta este formată dintr-o garanție de producător de 5 ani/100.000 km + 5 ani/150.000 km de garanție extinsă pentru motor, transmisie și sistem turbosuflantă.

Sursa: SsangYong România

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola