Bucurie de iarnă, spectacole de sezon și povești cu farmec la Teatrul „Gulliver”

Program lunar Teatrul GULLIVER Feb FIN WEB

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, bucuria zăpezii este întregită de întâlnirea cu spectacolele de sezon preferate și povești pline de farmec.

Astfel, ultima lună de iarnă îi cheamă la scenă pe cei mai veseli și entuziaști protagoniști cu farmec hibernal: ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, în prima duminică a lunii februarie, de la ora 10:30, și ”Crăiasa zăpezilor” pe 12 februarie, de la ora 10:30.

În completare, farmecul inegalabil al lui ”Harap Alb”, deplin cuceritor indiferent de timp sau de vreme, e gata să ”play again” duminică 19 februarie, de la ora 11:00.

Finalul lunii culminează cu o poveste mult iubită de cei mici: ”Motanul încălțat” și ale lui peripeții pline de haz, pe 26 februarie, de la ora 10:30.

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, bucuria poveștilor e mereu vie, joaca necontenită și zâmbetele zglobii precum fulgii de nea.

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola