Avantajele de a fi model la YLove Studio

articol3

Cel mai probabil in momentul in care iti cauti un job, o prima intrebare pe care ti-o pui este legata de avantajele pe care le poti avea la locul de munca. Astazi iti voi arata de ce YLove Studio este cel mai bun raspuns la toate intrebarile despre viitorul tau.

Voi incepe cu primul avantaj, si anume experienta de peste 10 ani in domeniu, iar parteneriatele cu site-uri renumite precum LiveJasmin, LoyalFans, SkyPrivate, ne aduc un plus cu privire la “know-how” si informatii de tip “inside”, de foarte mare ajutor pentru orice model la inceput de drum. De accea, iti putem garanta trafic, cont performant si venituri mari. Iar increderea in profesionalismul nostru este intarita de cele doua premii castigate in ultimii doi ani la Bucharest Summit, in 2021 am castigat premiul “Emerging studio of the year”, iar in anul curent, “Most innovative cam studio”.

De ce este YLove Studio cel mai inovativ studio in anul 2022? Pentru ca perfectionam constant imaginea ta online, investim in promovarea ta pe cele mai bune site-uri de profil din domeniu, suntem mereu la curent cu ultimele tehnologii si soft-uri necesare pentru cea mai inalta performanta si, nu in ultimul rand, cream si perfectionam planuri de abordare a ultimelor tendinte in domeniu, de aceea in prezent poti deveni si creator de continut OnlyFans la YLove Studio, un trend in plina ascensiune, de care acum poti profita la maximum, cu implicare minima ca timp din partea ta. Astfel, ne adaptam atat cerintelor pietei, cat si nevoilor tale si timpului tau, pe care il poti dedica job-ului care iti va schimba viitorul.

Colectivul tanar si exclusiv feminin, pe partea de staff, dar si pe partea de modele, te vor face sa te simti in largul tau in momentul in care ai nevoie de ajutor sau atunci cand iti vei dori sa afli mai multe despre activitate pentru a te perfectiona. Deci chiar daca doar ce ai absolvit liceul, esti deja studenta sau ai absolvit facultatea, indiferent de varsta, vei gasi un sprijin si intelegere printe colegele tale.

Deoarece stim cat de importanta este imaginea ta online, la YLove Studio vei avea parte inca din prima zi de make-up si sedinte foto-video profesionale, care iti vor evidentia cele mai bune atuuri si te vor ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta si sa stralucesti ca model. De asemenea, alaturi de noi vei avea parte de experiente de neuitat, team-building-uri, vei participa cu noi la summit-uri si vei beneficia de bonusuri si surprize cadou in fiecare luna.

Programul de lucru flexibil si adaptat nevoilor tale iti va permite, fie sa te trezesti mai tarziu daca nu esti o persoana matinala, fie sa incepi devreme, daca esti o persoana foarte activa si iti doresti si timp pentru alte activitati pe parcursul zilei. Tu decizi cum iti gestionezi timpul si vei avea parte de intelegere si sprijin din partea noastra, pe tot parcursul colaborarii cu YLove Studio.

Procentele noastre sunt foarte atragatoare, comisionul tau variind intre 60%-70% din incasari. Aceste procente iti ofera sansa de a castiga pe masura muncii depuse, fara stresul orelor, desi recomandam o tura completa de minim 8h, pentru rezultate cat mai bune. Fiecarui model i se explica faptul ca incsarile sale sunt exponentiale cu timpul petrecut online, de accea incurajam performanta si dedicarea in randul modelelor YLove Studio. De asemenea, trainerii nostri se vor asigura ca vei avea parte de toata instruirea si suportul necesar, pentru ca incasarile tale sa fie din ce in ce mai mari.

Inca un avantaj ce tine de incasarile tale, si unul care va cantari chiar foarte mult in decizia pe care o vei lua, este reprezentat de lipsa amenzilor, astfel ca programul este intr-adevar flexibil, fara consecinte negative asupra comisionului pe care il vei incasa.

Bonusul de referinta este un alt avantaj foarte atragator, astfel ca, dupa ce vom incepe colaborarea, doar pentru simplul fapt ca vei impartasi experienta ta de aici, iar prietenele tale sigur vor fi interesate sa afle mai multe, dupa angajarea lor la YLove Studio, vei primi pentru fiecare prietena adusa, suma de 1 000$.

Poti obtine chiar si un bonus de angajare in valoare de 10.000$ chiar din prima luna, despre care iti vom povesti atunci cand vei veni sa ne cunoastem.

Un ultim avantaj, dar unul la fel de important precum procentul din incasari este reprezentat de legalitate. Desi poti omite usor acest aspect, fiind orbita de veniturile extraordinare, nu trebuie sa il ignori. In cadrul YLove Studio, vei avea contract de colaborare pe drepturi de autor, taxele vor fi platite de noi din incasari, astfel tu te concentrezi pe lucrurile care chiar conteaza pentru tine ca persoana si ca model.

YLove Studio este studioul de videochat din Galati cu o viziune clara despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: modelele de videochat, trainerii, personalul tehnic, cu toate nevoile, planurile si ambitiile lor. Atragem, dezvoltam si pastram oameni talentati si cu abilitati extraordinare. Ca tine!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola