Zodiar Rock Fest, prima zi, 4 aprilie

Saptamana viitore, 4-6 aprilie, cei de la Zodiar pregatesc un eveniment special si anume un festival rock, care speram sa fie doar prima editie a unui asemenea festival. 8 trupe vor urca pe scena clubului Zodiar in cele 3 zile ale festivalului – joi, 4; vineri, 5; sambata, 6.
In prima seara vor canta Diamonds are Forever, Breathelast si Friday Keeps A Secret.
Diamonds are Forever sunt una dintre cele mai importante trupe din valul de metalcore romanesc. Cu o ascensiune de tip blitzkrieg, membrii trupei au reusit in mai putin de 2 ani de zile sa lanseze un EP, intitulat Whom shall I fear, acompaniat de un videoclip pentru piesa The eyes of blinded sorrow si sa ajunga in finala Global Battle of the Bands Romania.
Materialul a fost validat de public si de presa de specialitate, castigand multiple titluri in topurile online, inclusiv Best Release Party si Best Romanian Metal Newcomer pentru trupa. In prezent trupa isi promoveaza cel mai important proiect de pana acum si anume DVD-ul Bridges are Born: materialul contine doua discuri cu un concert full inregistrat si filmat profesionist plus un film biografic al trupei.

Breathelast s-a format in 2010, datorita unei dorinte de a canaliza eforturile si interesul muzical general al membrilor formatiei, intr-o directie unica, cu un sunet concret. O parte din membrii Side FX, (Ionut “Karlos” Cojocaru, Vali Birsan, Andrei Mihai Ionut) formeaza Breathelast , proiect de post hardcore, separandu-se definitiv de proiectul Side FX.

Friday Keeps A Secret

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola