Ziua Universitatii Dunarea de Jos va fi sarbatorita prin teatru

Potrivit Cartei Universitare, ziua de 20 martie este declarată ca zi oficială a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
În perioada 20-26 martie vor fi organizate mai multe festivități prilejuite de împlinirea a 40 de ani de la semnarea decretului de înființare a Universității din Galați, prin unirea Institutului Politehnic cu Institutul Pedagogic, ambele înființate în 1948.
Cu această ocazie, joi 20 martie, studenții anului III Actorie, ai Facultății de Arte de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, clasa conf. univ. dr. Maria Ganeva, vor urca pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pentru a juca spectacolul „Gaițele”, una dintre cele mai bune comedii de moravuri din dramaturgia românească, scrisă de Alexandru Kirițescu. Regia artistică aparține asist. univ. dr. Adelaida Zamfira.
La spectacol sunt așteptați reprezentanții comunității academice din Universitatea „Dunărea de Jos”, accesul urmând să se facă numai pe bază de invitație. Invitațiile se găsesc la Serviciul Relații Internaționale și Comunicare din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați: sediul central, strada Domnească, nr. 47, sala U160, tel. 0336/130.262. Spectacolul va începe la ora 19.00.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola