Ziua Portilor Deschise la Universitatea Danubius

Vineri, 15 mai 2015, Universitatea Danubius îşi deschide porţile pentru toţi cei interesaţi de oportunităţile în carieră oferite de programele de studii ale acestei instituţii de învăţământ superior.

Programul Zilei Portilor Deschise la Universitatea Danubius incepe la ora 11.00, in Sala Aula Magna, unde, va avea loc o dezbatere cu tema – Ziua Carierei – Acces la Învatamantul Superior din SUA.
La ora 12.00 este programat Turul Universitatii ”Danubius”, in cadrul caruia oaspetii speciali vor descoperi facilităţile de studiu pornind de la sălile de curs şi de seminar, laboratoarele de informatică, clinică juridică, media, limbi străine, criminalistică şi până la interacţiunea cu profesorii din cadrul Facultăţii de Drept, Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Internaţionale.
Totodata, Ziua Porţilor Deschise aşteaptă şi vizitatori interesaţi de programele de masterat, unele cu predare în limba engleză: Drept şi Administraţie Publică Europeană, Dreptul Uniunii Europene, Ştiinţe Penale, Management Financiar Public şi Privat, Gestiunea Financiară a Afacerilor în Spaţiul European, Managementul Afacerilor în Comerţ şi Turism (şi cu predare în limba engleză), Audit şi Control Public şi Privat, Managementul Bioeconomiei în Contextul Creşterii Durabile, Shipping International Trade and Finance. De asemenea, vor fi prezentate si facilităţile oferite de cele patru programe postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă înfiinţate în cadrul Facultăţii de Drept, în colaborare cu Centrul de Formare Profesională al Universităţii „Danubius”: Protectia Juridica a Copilului ; Institutii de Dreptul Familiei si Acte de Stare Civila ; Mecanisme Juridice pentru o Administratie Performanta si Infractiuni prevazute in Legi Speciale.
Şcoala Postliceala Danubiu este pregătită pentru vizitatori pentru a prezenta cele două specializări de profil economic: Agent Turism-Ghid şi Asistent de Gestiune in Activitatea de Cazare si Alimentatie. De asemenea, liceenii vor afla informatii si despre specializarea Asistent Medical Generalist (autorizată) din cadrul Școlii Postliceale „Danubius” unde absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de Bacalaureat, se pot înscrie, începând cu luna iulie.
Durata studiilor este de 3 ani, perioadă în care Universitatea “Danubius” asigură cursanţilor care doresc să promoveze Bacalaureatul, pregătire gratuită la disciplinele de bază ale acestui examen.
In continuare, la ora 13.30, este programat un Meci de Fotbal intre studenti si profesori. Programul Zilei Porţilor se încheie pentru liceenii prezenţi, cu extragerea realizată în cadrul Tombolei organizate doar pentru ei, premiul constând într-o Tabletă.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola