Ziua Copiilor Noștri

Fundația „Inimă de Copil” marchează în acest an Ziua Internațională a Copilului, printr-un spectacol ajuns la cea de a XIV-a ediție: Ziua Copiilor Noștri 2016. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 mai 2016, începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați, strada Brăilei, nr. 134. Copiii Fundației „Inimă de Copil” vor prezenta momente artistice speciale iar cadourile și premiile pregătite vor face de neuitat această ediție.

Ziua Copiilor Nostri 2016

Pe scena vor urca peste 100 de copii din programele organizației de la Centrul de zi „Mihaela” din comuna Liești, Centru multifuncțional de recuperare și reabilitare pentru copii cu dizabilități și întârzieri în dezvoltare din Galați, copiii din programele de Școală după Școală de la Școala Gimnazială nr. 22 „Dimitrie Cantemir” din Galați, Școala Gimnazială „Gheorghe Petrașcu” nr. 2 din Tecuci, Centrul de zi „Teodora” din Galați și copiii de la Centrul de zi din comuna Pechea.
După evoluția lor în spectacol, ca și cadou de ziua lor, a copiilor, 1 Iunie, toți copiii vor primi cadouri: dulciuri, jocuri și jucării din partea fundației și a sponsorilor evenimentului.
Acest eveniment este și o ocazie specială de a crea „punți între oameni”. A reuni copiii din programele organizației cu voluntari, susținători, sponsori și finanțatori fără de care nu am putea face prea mult pentru copiii în nevoie. Șantierul Naval Damen Galați prin susținerea pe care o acordă anual organizației este și în acest an unul dintre sponsorii principali.
Le mulțumim celor care au ales să ne susțină proiectele și programele, să se implice alături de noi în dorința de a crește calitatea vieții copiilor în dificultate. Anual beneficiază de acest spectacol un număr de 150 – 200 de copii.
Va așteptăm cu drag!
Despre Fundația „Inima de Copil”
Fundația „Inimă de Copil” a fost înființată în decembrie 1996 în Galați, România. Viziunea „Inimă de Copil” continuă să devină realitate iar numărul de copii pe care îi ajutăm a crescut an de an. Datorită donatorilor și finanțatorilor noștri, în cei 20 de ani de activitate, peste 15.000 de copii, tineri și familii în dificultate din zona săracă de S-E a României au beneficiat de activitățile noastre. Mai multe detalii pot fi regăsite pe www.inimadecopil.ro.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola