Ziua Bibliotecarului la „V.A. Urechia”

În perioada 15-30 aprilie 2015 Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” ii invită pe galateni să participe la o serie de manifestări prilejuite de Ziua Bibliotecarului în România (23 aprilie) care coincide la nivel internațional cu Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor dar și cu sărbătorirea ortodoxă a Sf. Gheorghe, manifestari care vor avea loc atât la sediul central cât și la filiale.

bibliotecar

De Ziua Bibliotecarului și în spiritul Sărbătorilor Pascale, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi desfășoară, în cadrul programului de manifestări, Campania Zilele Bunăvoinței în Bibliotecă . Campania se va desfăşura în perioada 15 – 30 aprilie 2015 şi se adresează tuturor cititorilor bibliotecii ce nu au restituit cărţile până în acest moment. Dacă vor preda cărţile restante în perioada mai sus amintită vor fi scutiţi de la plata penalizărilor de întârziere şi a corespondenței. Precizare: Pentru evitarea situaţiilor neplăcute, în holul mare al Bibliotecii va fi amplasată o urnă în care se pot lăsa cărţile fără nici o altă formalitate.
În fiecare an, în data de 23 aprilie se sărbătoreşte Ziua Bibliotecarului din România, manifestare propusă din anul 1998 de către Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România. Această manifestare se află în strânsă legătură cu Ziua Mondială a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, aniversarea UNESCO serbată din doi în doi ani în data de 23 aprilie, al cărei scop declarat este promovarea dreptului şi libertăţii lecturii.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola