Cauta
Adauga
Sign In

Zilele Filmului Polonez la Muzeul de Arta Vizuala

Zilele Filmului Polonez la Muzeul de Arta Vizuala

Muzeul de Arta Vizuala, in colaborare cu Institutul Polonez de la Bucuresti, organizeaza evenimentul intitulat Zilele Filmului Polonez. Acesta va tine 7 zile începand cu duminica, 25 Martie 2012, urmand ca in fiecare seara de la ora 18:30 sa se difuzeze un film polonez.
Zilele Filmului Polonez sunt tinute concomitent la Galati, Deva si Oradea. Toate filmele prezentate sunt productie poloneza, cu subtitrare in limba romana, si sunt filme recente, din 2010.
Duminica (25.03.2012) se va difuza „Venetia”, regizat de Jan Jakub Kolski. Aceasta este drama unui baietel care nu poate vizita orasul Venetia datorita debutului celui de-al doilea razboi mondial.
Luni (26.03.2012) vine randul unei alte drame din timpul celui de-al doilea razboi mondial, intitulata „Joanna” si regizata de catre Feliks Falk, in care o femeie din Cracovia incepe o relatie amoroasa cu un ofiter german pentru a salva o fetita evreica.
Marti (27.03.2012) se va difuza „Erratum”, filmul lui Marek Lechki despre reintoarcerea in orasul natal al lui Michal in urma careia viata sa de om matur este ravasita.
Miercuri (28.03.2012) este randul filmului „Mistificare”, de Jacek Koprowicz, sa elucideze moartea artistului Witkaci prin intermediul anchetei unui student proaspat exmatriculat de la jurnalism.
Joi (29.03.2012) este ziua dedicata „Examenului de capacitate 1947”, film in regia lui Janusz Majewski, in cadrul caruia se desfasoară adolescenta lui Ludwik in Polonia primilor ani dupa razboi.
Vineri (30.03.2012) propune „Afacerea sfanta” al lui Maciej Wojtyszko, film de comedie despre doi frati care nu mostenesc de pe urma tatalui lor decat un automobil care apartinuse candva lui Papa Ioan Paul al II-lea.
Sambata (31.03.2012) se va depana poveste intriganta de amor a unei femei din viata a doi barbati, unul ofiter si celalalt un artist tinut sub observatie de catre ofiterul in cauza, in filmul lui Jan Kidawa-Blonski, „Trandafirasul”.
Flyerul cu programul detaliat vi-l puteti revendica de la Muzeul de Arta Vizuala incepand deja de miercuri, 21 Martie. Intrarea libera.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola