Cauta
Adauga
Sign In

Zilele Filmului Polonez la Muzeul de Arta Vizuala Galati

Zilele Filmului Polonez la Muzeul de Arta Vizuala Galati

Muzeul de Arta Vizuala Galati si Institutul Polonez din Bucuresti au placerea sa va invite la Zilele Filmului Polonez, eveniment ce se va desfasura in perioada 22-24 martie, orele 17.00 şi 19.00.
Editia din acest an a fost intitulata Filme cu Sot, cele 6 lungmetraje fiind grupate cate doua pe zi, pornind de la o baza comuna.
Canalul (regia Andrzej Wajda) si In Bezna (regia Agnieszka Holland) ce vor fi difuzate pe 22 martie au în comun nu doar locul actiunii, ci si modul in care a fost construita aceasta, amandoua povestind despre curaj, speranta si dedicare.
Copoii (regia Władysław Pasikowski) si Cartita (regia Rafael Lewandowski) abordeaza pe 23 martie, subiectul securistilor si al dosarelor in spatele carora se ascund tragediile atator oameni.
Pe 24 martie, Lege şi Pumn (regia Jerzy Hoffman, Edward Skórzewski) si Rόźa (regia Wojciech Smarzowski), avand acelasi fundal istoric, ating problema responsabilitatii fata de raul provocat de razboi si fata de cei lipsiti de aparare.
ZILELE FILMULUI POLONEZ – ce se vor desfasura pentru ultima data in sala Ioan Simion Mărculescu – debuteaza vineri 22 martie, ora 17.00, odata cu proiectia filmului lui Wajda, Canalul. Mai multe detalii despre program si filmele ce vor fi difuzate, pot fi obtinute accesand site-ul muzeului: www.mavgl.ro, sau prin intermediul programului de sala, pus la dispozitia publicului, gratuit.
Filmele sunt subtitrate in limba romana, iar intrarea este libera.

zilele-filmului-polonez

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola