Zilele Cartii pentru Copii la Bibioteca „V.A.Urechia”

„Zilele Cărţii pentru Copii”, eveniment ajuns la ediţia a XXXIII-a, se va desfăşura la Galaţi, în perioada 1-7 iunie, în organizarea Bibliotecii „V.A. Urechia”.
Manifestarea va debuta de Ziua Internaţională a Copilului, începând cu ora 9.00 cu renumitul concurs de personaje Carnavalul Cărţii. După acest moment, la parada costumelor personajelor de basm, vor intra în scenă, într-o defilare, copii de la 3 la 14 ani. „Copiii în labirintul cărţilor” se va desfăşura începând cu ora 11.00.
Tot în ziua de 1 iunie, la sediul central al Bibliotecii „V.A.Urechia” va fi organizat un atelier de pictură şi face painting, la care vor participa elevii şcolilor nr. 33 şi 44.
Manifestarea „Zilele Cărţii pentru Copii” va continua pe data de 3 iunie. În această zi, de la ora 12.00, la sediul central al Bibliotecii „V.A.Urechia” va avea loc vernisajul expoziţiei de carte şi desene „Enciclopediile copilăriei”. Membrii Clubului Curioşilor şi elevii şcolilor gălăţene vor participa pe data de 5 iunie, la o acţiune de descoperire a hobbyurilor.
Evenimentul dedicat copilăriei şi organizat de către Biblioteca „V.A.Urechia” se va încheia pe data de 7 iunie cu o lectură la care vor participa elevii clasei I ai Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Andrei”, învăţător Marcela Mărgărit.

afis-Zilele-Cartii-pentru-Copii

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola