Zeci de kadîroviți au fugit din Ucraina cu tot cu arme și muniție. O nouă dovadă a ”curajului” luptătorilor ceceni

militanti ceceni

Serviciile de informații din Ucraina au făcut public numărul soldaților ceceni care au participat până acum la războiul declanșat de președintele rus, Vladimir Putin, în Ucraina.

Potrivit Agenției Centrale de Informații, aproximativ 2.500 de kadîroviți s-au alăturat armatei ruse.

”În ciuda antrenamentului, spiritului de luptă și echipamentului simulat al luptătorilor TikTok ai lui Kadîrov, chiar și în afara zonei ostilităților active, din 2.500 de mercenari, aproximativ 100 au murit, aproximativ 300 au fost răniți și peste 60 au fugit din Ucraina, cu arme și muniție”, au transmis serviciile secrete.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Militanții lui Kadîrov au mers în Ucraina în al doilea eșalon al ofensivei, fiind responsabili de perchezițiile în apartamente, abuzurile asupra civililor și jefuirea localnicilor.

Ulterior, kadîroviților li s-a ordonat să nu mai fugă din unitățile ruse și să-i împuște în mod demonstrativ pe cei care au refuzat să lupte.

În prezent, luptătorii din Cecenia sunt în Lugansk și Mariupol, unde continuă să jefuiască și să înregistreze videoclipuri pe TikTok cu ”faptele lor de vitejie”, menționează sursa citată.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola