Zece burse a câte 2.000 de lei pe an, oferite de Fundaţia Comunitară Galaţi

Fundaţia Comunitară Galaţi invită elevii din judeţul Galati să se înscrie la selecţie pentru a deveni bursieri ai Fundaţiei şi a avea acces la un pachet complex de stimulare a învăţării şi de dezvoltare personală.

burse-elevi

În anul şcolar 2016-2017. Fundaţia Comunitară Galaţi va acorda zece burse a câte 2.000 de lei pe an, dintre care trei vor fi Burse de Excelenţă şi şapte vor fi Burse de Sprijin. Pe lângă burse, titularii vor beneficia şi de şedinţe de consiliere cu psihologi autorizaţi şi sesiuni de coaching şi mentorat cu experţii Fundaţiei. În plus, bursierii vor avea şansa să facă voluntariat în cadrul proiectelor derulate de Fundaţie, alături de o echipă tânără, inimoasă şi creativă.Înscrierea aplicanţilor este deja deschisă. Ultima zi de înscriere este 30 Iunie 2016.
Verificarea aplicaţiilor şi selecţia candidaţilor vor avea loc în perioada 18 Iunie – 14 august 2016, iar pe 15 august 2016 vor fi anunţaţi câştigătorii burselor. Beneficiarii burselor vor fi aleşi de către Fundaţie în urma unei selecţii riguroase şi transparente. Pentru a beneficia de o Bursă de Excelenţă, aplicanţii trebuie să promoveze anul şcolar 2015-2016 cu media generală de minimum 9,50, să nu fi acumulat mai mult de zece absenţe nemotivate în anul şcolar 2015-2016, să se înscrie în clasele IX-XII în anul şcolar 2016-2017 şi să demonstreze că provin din familii cu venituri medii.
Pentru a încasa o Bursă de Sprijin, aplicanţii trebuie să promoveze anul şcolar 2015-2016, să nu fi acumulat mai mult de zece absenţe nemotivate în anul şcolar 2015-2016, să se înscrie în clasa a IX-a în anul şcolar 2016-2017 şi să demonstreze că provin din familii cu un venit lunar de maximum 500 de lei pe membru de familie (în ultimele patru luni).În caz de egalitate între doi sau mai mulţi aplicanţi, departajarea se va face comparându-le mediile generale din ultimii doi ani de studiu.Sexul şi religia aplicanţilor nu constituie criterii de selecţie în vederea acordării burselor.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola