Zbor sublim de Pasăre Măiastră și bucuria unei povești clasice la final de săptămâna la Teatrul „Gulliver”

pasarea maiastra

Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” prețuiește bucuria experiențelor artistice pentru fiecare, motiv pentru care, și în această săptămână, a pregătit un spectacol special pentru adolescenți – potrivit, de altfel pentru întreaga familie: ”Pasărea Măiastră”, precum și o reprezentație plină de vervă, farmec și energie pentru cei mici: ”Ursul păcălit de vulpe”.

Astfel vineri, 20 ianuarie de la ora 18:00, este timpul pentru o nouă întâlnire cu zborul sublim, fascinant și cuceritor purtat către public de ”Pasărea Măiastră”, un spectacol emoționant, surprinzător și impresionant, în regia lui Ștefan Lupu. Abordarea regizorală inedită, completată de scenografia Andei Pop, creează un univers complex în care dansul contemporan, teatrul de animație, comicul fuzionează perfect pentru un preaplin de emoție adus spectatorului. Strălucirea spectacolului și vivacitatea scenică sunt admirabil ilustrate și completate de aportul echipei artistice a Teatrului GULLIVER compusă din: Andrei Midișan, Elena Anghel, Valeria Taban, Andrei Ciugulea, Eduard Șișu, Ramona Păuc, Nicoleta Miru, Ciprian Brașoveanu, Cosmin Cosma, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton.

Ursul pacalit de vulpe

Iar duminică, de la ora 10:30, cei mici sunt așteptați în poiana fermecată a poveștilor, la ”Ursul păcălit de vulpe”, un spectacol în regia lui Aurelian Iorga, care încarcă bine cunoscuta poveste cu multă magie de joacă, o mulțime de cuburi colorate, cântece zglobii și ghicitori haioase. Întregit de un fundal muzical inspirat și plin de voioșie și de energia debordantă a actorilor: Nicoleta Miru-Cosma, Veleria Taban, Andrei Ciugulea și Andrei Dombrovschi spectacolul celebrează, prin vervă și culoare, spiritul inegalabil al copilăriei.

zbor sublim pasarea maiastra

Poveștile se întrec din nou în farmec, încântare și emoție la Teatrul ”Gulliver.

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola