World Education Fair vine la Galati pe 17 martie

World Education Fair, singurul targ de consultanta educationala din Romania dedicat invatamantului liceal şi gimnazial de top şi taberelor de limbi straine din strainatate, are loc pe 17 martie la Hotel Mercur din Galati, intre orele 11.00 şi 16.00.

Parintii cu copii intre 7 si 18 ani sunt invitati la acest targ pentru a afla care sunt posibilitatile pentru ca acestia sa mearga in tabere internationale de iarna, primavara si vara pentru a exersa limbi straine cu vorbitori nativi, afla care sunt posibilitatile sa devina elevi la scoli si licee din strainatate sau sa se pregateasca pentru admiterea la universitati din afara.
“Adolescentii care vorbesc fluent o limba straina pot sa se exprime mai nuantat si au un vocabular mai bogat in limba materna, sunt mai eficienti in multitasking si in luarea deciziilor, au rezultate mai bune in studiul matematicii si abilitati superioare in domeniul artistic”, a declarat Svetlan Danev, Director General IntegralEdu Group, companie organizatoare a World Education Fair, aflat la cea de-a XXI-a editie in Romania.
“Cea mai buna metoda de invatare a limbilor straine se face prin exercitiul cu vorbitori nativi, iar o tabara si, ulterior, inscrierea copilului la un liceu in strainatate reprezinta una dintre cele mai bune investitii pe care parintii le pot face in viitorul copiilor lor”, a adaugat Teodora Raducanu, Manager Secondary Education Department IntegralEdu.
Pentru parintii care doresc sa-si familiarizeze copiii cu atmosfera unei scoli din strainatate exista optiunea de a-i trimite la o tabara de limbi straine, preturile pentru un curs de doua saptamani pornind de la 1.200 – 1.400 de lire sterline.
Taxele pentru un an de studiu intr-un liceu din Europa variaza intre 13.000 si 35.000 de lire sterline pentru scolile britanice si intre 19.000 si 35.000 de euro pentru restul tarilor din Europa. Taxele cele mai ridicate raman cele din Elvetia – intre 70.000 CHF si 75.000 CHF.
Participantii la Word Education Fair pot beneficia de reduceri de peste 5% la taberele internationale si de burse de pana la 50% din taxa de scolarizare la unele colegii prezente la targ.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola