Volkswagen a publicat primele schițe cu noul Amarok

Oficialii Volkswagen au dat publicității un set de schițe de design cu viitoarea generație a pick-up-ului Amarok. Constructorul german a confirmat că noul model își va face debutul comercial spre sfârșitul anului 2022.

De la debutul camionetei, care s-a produs în 2010, Volkswagen a vândut peste 800.000 de unități Amarok.

„Frate” cu Ford Ranger

Noul Amarok va fi construit pe aceeași platformă cu Ford Ranger, însă din punct de vedere estetic, va fi diferit. Modelul germanilor va primi detalii specifice limbajului de design al producătorului din Wolfsburg.

Viitoarea generație Amarok va primi un set de faruri LED integrate într-o grilă frontală specifică celor mai noi modele din gama Volkswagen. Acestea vor fi conectate printr-o baghetă luminoasă, în timp ce capota profilată și aripile evazate ale roților vor da un plus de robustețe.

Într-una dintre schițele dezvăluite de Volkswagen, noul Amarok apare cu anvelope de off-road. În plus, pe plafon apar echipamente suplimentare ca parte a campaniei „Wilderness Foundation Africa” (WFA) pentru protecția rinocerului negru, o specie pe cale de dispariție.

Constructorul german ne dezvăluie și interiorul viitorului Amarok. Asemănările cu habitaclul lui Ranger sunt evidente grație unor detalii ca ecranul tactil de mari dimensiuni și instrumentarul de bord complet digitalizat, scrie Carscoops.com.

Există, însă, și unele diferențe. Volanul, tabloul de bord revizuit, ornamentele scaunelor și numeroasele spații de depozitare sunt elemente specfice Volkswagen.

Noul Volkswagen Amarok a fost dezvoltat de echipe din Australia și Europa. Spre deosebire de predecesorul său, care a fost produs la Hanovra, noul Amarok va fi asamblat în Africa de Sud și, în continuare, în Argentina.

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola