Vita de Vie pleca in turneu ajungand in Galati pe 21 noiembrie!

Vita de Vie le fac o surpriza fanilor si pleaca in aceasta toamna intr-un Turneu National – „Vita de Vie acustic” intre 30 octombrie si 20 decembrie 2012, un turneu care marcheaza cei 15 ani de activitate ai trupei. Vita de Vie vor ajunge pe 12 scene din tara, continuand intr-un fel mini-seria de concerte inceputa in primavara.
Ultima parte a anului 2012, va provoaca reactii de bucurie in randul fanilor trupei Vita de Vie din intreaga tara, caci Adrian Despot si colegii sai de scena vor parcurge un nou traseu al turneului national ce marcheaza celebrarea celor 15 de activitate.
Vita de Vie Acustic”, acelasi concert inedit care a inregistrat un succes imens inca de la prima reprezentatie sustinuta cu casa inchisa pe scena Operei Nationale Bucuresti, urmeaza a fi prezentat in 12 dintre cele mai importante orase ale tarii.
Turneul “Vita de Vie Acustic” va debuta pe 30 octombrie la Centrul Cultural Reduta din Brasov,  si se va incheia in luna decembrie la Bucuresti cu un party festiv  incendiar de la care nu vor lipsi cei mai dragi prieteni si colegi din industria muzicala romaneasca.
Dupa reprezentatia de la Brasov, membrii trupei Vita de Vie le vor oferi fanilor posibilitatea de a reasculta melodii de succes, transpuse intr-o maiera inedita pe instrumente reci. ”Visele”, ”Vinolamine”, ”Liber”, Basul si cu toba mare”, ”Ce conteaza” sau ” Praf de stele” sunt doar cateva dintre piesele reorchestrate in variante acustice ce vor rasuna timp de aproximativ doua ore pe scenele salilor de spectacol din:
Sibiu (3 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);
Oradea (5 noiembrie, Teatru de Stat);
Cluj (6 Noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor);
Iasi (15 Noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor);
Suceava (16 Noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);
Bacau (19 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);
Galati ( 21 Noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);
Targu-Mures (24 Noiembrie, Palatul Culturii);
Constanta (1 decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);
Craiova (10 decembrie, Teatrul National “Marin Sorescu”);
Bucuresti (20 decembrie, Turbohalle).
Turneul National Vita de Vie acoustic propune o serie de intalniri interesante intre fani si baietii din Vita de Vie, primul concert va avea loc pe 30 octombrie la Brasov, ultimul pe 20 decembrie la Bucuresti in Turbohalle.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola