Vita de Vie cu Dekadens in Zodiar, 4 februarie

Vita de Vie revine la Galati in Club Zod!ar sambata, 4 februarie, de la ora 20:00. In deschidere va canta trupa de indie/ post-punk Dekadens.
Aflati intr-un mini-turneu prin Moldova (inainte de Galati vor canta la Bacau, iar apoi vor pleca la Suceava, Iasi s.a.), Vita de Vie vine in Club Zoadiar in urmatoarea componenta: Adrian Despot (voce), Sorin Danescu (clape), Sorin Tanase (tobe), Cezar Popescu (chitara) si Adrian Ciuplea (bas).
Pentru ca nu sunt multi cei care nu stiu cine sunt cei de la Vita de vie nu voi reaminti aici decat ca au scos in urma cu mai putin de un an albumul Fetish.
Dekadens a inceput in 2006 ca un proiect al vocalistei Becky Elian (Marea Britanie) si al lui Janin Pasniciuc (chitara), fost membru al trupelor AB4 si Zebre. Cu Becky la voce inregistreaza A DekadensState of Mind (decembrie 2006) – un album demo online, si apoi Kill and Tell (iunie 2008) – albumul de debut, inregistrat la casa de discuri independenta Roadrunner Music.
Dupa ce, in cadrul turneului american, Becky s-a hotarat sa se stabileasca in Canada, Dekadens a incercat sa o inlocuiasca cu Roxana Mocanu, dar formula s-a cristalizat odata cu venirea Andreei Lupescu. In octombrie 2010 ei lanseaza City of Paper, cel mai recent album. In prezent, Andreea (voce), Janin (chitara), Victor Ferezan (bas) si Doru Trocan (tobe) formeaza line-up-ul cu care trupa Dekadens vine la Galati (prezentat si in sesiunea foto dedicata formatiilor romanesti pe val din ultimul numar Decat o Revista). Pentru a va face o parere despre stilul abordat puteti accesa pagina lor myspace.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola