Cauta
Adauga
Sign In

„Vis de iarna”, expozitia are aduce magia Craciunului

La Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc vineri, începând cu ora 11.30, vernisarea celei de a noua ediţii a expoziţiei temporare „Vis de iarnă”, manifestare care îşi propune să aducă publicului din Galaţi bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă. Instituţia muzeală va fi plină de ornamente, ghirlande, globuri, beteală, precum şi alte accesorii specifice Crăciunului!
20 de societăţi de profil, meşteri artizani şi populari, vor expune la această ediţie a expoziţiei „Vis de Iarnă ”. La vernisaj, elevii Şcolii de Arte din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi vor oferi publicului un spectacol artistic inspirat din magia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, copii de la Şcoala Gimnazială nr.3 „I.L.Caragiale” Galaţi, Şcoala Gimnazială nr.12 „Miron Costin” Galaţi, Şcoala Gimnazială nr.9 „C.Hogaş” Galaţi, Şcoala Gimnazială nr.5 Cuza Vodă, Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Galaţi şi Grădiniţa Particulară „Tom şi Jerry” Galaţi vor expune în cadrul expoziţiei tablouri, felicitări şi desene despre iarnă şi sărbători! „Vis de iarnă” este cadoul pe care îl facem la final de an tuturor gălăţenilor şi nu numai.
Din 13 decembrie, instituţia noastră va fi locul în care cei mici îl vor putea întâlni pe Moş Crăciun! „Îi invităm la expoziţie pe toţi cei care vor să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă!”, a declarat Emil Strungă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.
La Muzeul de Ştiinţele Naturii deja au început activităţile de amenajare pentru expoziţie, în primul rând fiind amplasat un brad de Crăciun înalt de opt metri şi care urmează a fi împodobit cum se cuvine. Ca şi în ceilalţi ani, Secţia Grădina Botanică este responsabilă de organizarea acestei manifestări. „Va fi o atmosferă frumoasă şi plăcută. Noi, cei de la Grădina Botanică, vom amenaja un un stand în ton cu sărbătorile, din care nu va lipsi Moş Crăciun ! Este şi o ocazie pentru cei care doresc să facă un cadou de Crăciun,  produsele expuse aici fiind cu vânzare”, a adăugat Paul Lupoae – şef Secţie Grădina Botanică. Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe 31 decembrie 2013, programul de vizitare fiind de miercuri până duminică, între orele 9 – 17.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola