Vino la AMAZING Trainers’ Bootcamp

AMAZING-Trainers-Bootcamp

În perioada 18-24 august 2013 se întâmplă a doua ediție a AMAZING Trainers’ Bootcamp, un program de training intensiv adresat trainerilor la început de drum și care doresc să se perfecționeze organizat de CRILIA.
Programul presupune împachetarea, plecarea de acasă, muncit pe brânci 7 zile, întors acasă și lucrat în continuare la o carieră de trainer de succes.
De ce un bootcamp pentru traineri? Pentru că am testat toate variantele de training of trainers (formare de formatori) și această variantă este cea care are cel mai mare impact asupra participanților, contribuie cel mai mult la dobândirea de abilități și atitudini de trainer.
Trainerii acestui program au experiențe de peste 10 ani în training, au participat la diferite programe de formare de formatori în regim de bootcamp naționale și internaționale și au văzut pe pielea lor ce înseamnă să fii parte dintr-un program atât de intensiv. Experiența lor cumulată, face din programul AMAZING singurul program de training of trainers din România care îți lărgește zona de confort peste așteptări, te provoacă și te ține în priză nu doar în perioada bootcampului, ci și după finalizarea acestuia.
Poate unul dintre cele mai mari beneficii pe care le poți avea ca bootcamper AMAZING este să devii membru al comunității AMAZING. Această comunitate este formată din participanții la bootcamp de-a lungul timpului și prin intermediul ei poți beneficia de sfaturi, experiențe de training, posibilități de colaborare, acces la anumite proiecte, co-training și training la CRILIA și multe alte oportunități.
Și totuși de ce la AMAZING și nu la oricare dintre sutele de programe acreditate ANC din țara asta?
pentru că aici vei învăța metode de training dincolo de cele clasice;
vei avea stucturat în minte fiecare bucățică din training și impactul asupra participanților (ce spui, ce faci, când spui, când faci);
pentru că depășim „strictul necesar” și îți dăm „secrete de training”, detalii de finețe;
pentru că vei livra atâta training în șapte zile încât nu vei avea cum să spui că nu ești trainer.
Şi continuăm cu o promisiune:
o să iubești fiecare secundă. Că o să pleci din Bootcamp nu cu dorința, nu cu întrebarea, ci cu sentimentul interior de neclintit. Că ești un AMAZING TRAINER.
Va fi greu, solicitant, provocator. Însă rezultatele vor fi pe măsură!
Urmărește articolele postate de trainer pe BLOG.
Vezi care sunt costurile și cum te poți înscrie la acest program: http://bootcamp.crilia.ro/lista-preturi/
Dacă nu găsești nici o variantă de plată care să ți se potrivească, contactează-ne la [email protected] și cu siguranță vom găsi împreună pachetul perfect pentru tine.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola