Vestimentaţia şi machiajul la birou

Chiar dacă am păşit în septembrie, şi concediile sunt pe terminate, zilele însorite nu par să dea semne de oboseală, ceea ce face mai dificilă reluarea rutinei sau a vechilor obiceiuri – precum trezitul de dimineaţă şi mersul la servici.
Pentru a trece mai uşor peste mici obstacole, cum ar fi revederea cu şeful sau preluarea sarcinilor de lucru prea multe, trebuie să pui accent pe vestimentaţia pentru birou. În această situaţie, trebuie să ai în vedere ca hainele să fie cât mai confortabile, pentru că stai multe ore în faţa biroului, dar în acelaşi timp, şi feminine, dând o notă de eleganţă.
Poţi alege într-o ţinută clasică pentru birou – precum un sarafan din stofă subţire, la care să adaugi o pereche de sandale, câteva accesorii masive, şi o geantă mare neagră. De asemeni, poţi opta pentru o ţinută trendy – începe cu o rochie cu pliuri şi o curea în talie, la care să adaugi o pereche de sandale şi o geantă în culori naturale şi nu uita de câteva accesorii colorate, pentru a-ţi învelesi ţinuta. Trebuie să fii atentă, deoarece poţi opta pentru acest stil doar în cazul în care jobul îţi permite o oarecare libertate în ceea ce priveşte vestimentaţia la birou. Ţinuta elegantă la birou poate fi compusă dintr-un sarafan negru şi elegant cu aplicaţii la baza gâtului, ceea ce presupune că poţi renunţa la colier, câteva brăţări şi o pereche de sandale cu toc.
Aşa cum trebuie să alegeţi hainele potrivite pentru birou, tot aşa şi de machiaj trebuie să ne îngrijim să nu fie prea strident. De preferat este să fie cât mai simplu, de aceea e bine să vă alegeţi unul în culori pale, cât mai aproape de nuanţele pielii. Oricum machiajul nude, pe lângă faptul că este discret, este şi un machiaj la modă.

Picture of Iustina C.

Iustina C.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola