Vernisaj expozitie ,,Jurnal”- Cristian Bedivan Public, 21 ianuarie

Muzeul de Artă Vizuală Galați are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de grafică JURNAL semnată Cristian Bedivan, marți 21 ianuarie, ora 18.00.

Născut în București în 1951, Cristian Bedivan a absolvit Institutul de Arte Frumoase „Nicolae Grigorescu” (1974), în prezent fiind expert restaurator carte veche la Biblioteca Naţională a României. A avut numeroase expoziții personale și de grup, atât în țară, cât și în străinătate, lucrările sale aflându-se în colecții private din România, Filipine, Anglia, Austria, Germania, Franța, Italia, Danemarca, Canada, Mongolia, Australia, dar și în muzee, instituția noastră numărându-se printre ele.

vernisaj-muzeul-de-arte-vizuale-21ianuarie

Activitatea sa artistică a fost recompesată de-a lungul anilor, dintre premiile obținute menționând doar: Medalia de aur –Ravenna, Italia (1990), Medalia de Argint pentru Sculptură – Salonul „Art en Capital“- Grand Palais, Paris, Franța (2006), Premiul Uniunii Artiștilor Plastici din România pentru sculptură ambientală (2002,2006,2010).

Cristian Bedivan nu se află pentru prima dată la Muzeul de Artă Vizuală Galați.În 2004, a avut o expoziție personală de sculptură, iar în 2005 a participat la Tabăra de Creație ,,Arta ca Viață”.

La vernisaj va fi lansat un inedit catalog al expoziției.Fiecare dintre desenele lui Cristian Bedivan este însoțit de câte un eseu scris de Katia Nanu, special pentru acest album.
Expoziția va fi deschisă în prezența autorului.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola