Cauta
Adauga
Sign In

Vernisaj „Expo Flora – Flori la malul Dunarii”, la Gradina Botanica

Vernisaj „Expo Flora – Flori la malul Dunarii”, la Gradina Botanica

Joi, 21 mai 2015, incepand cu ora 12.00, galatenii sunt invitati la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi unde, va avea loc vernisarea celei de a 20-a ediţii a expoziţiei temporare “Expo Flora, Flori la malul Dunării”.

Manifestare cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, Expo Flora reuneşte în fiecare an instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezinta publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.
La cea de a 20-a ediţie „Expo Flora”, Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand inedit, în ton cu Ziua Internaţională a Biodiversităţii – 22 mai, în care specialiştii instituţiei vor îmbina profesionalismul ştiinţific cu talentul decorativ-artistic. Timp de patru zile florile vor fi vedetele muzeului, iar cei peste 40 de expozanţi din Galaţi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Bârlad, Tulcea şi Bacău vor veni în faţa publicului cu aranjamente florale care le vor încânta privirea. Pentru a marca cei 20 ani de expoziţii, în această perioadă, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi se va desfăşura şi un Simpozion Ştiinţific Aniversar „Grădina Botanică Galaţi – 20 ani dedicaţi fito-conservării”, la care vor lua parte reprezentanţi şi specialişti ai grădinilor botanice din România (Bucureşti, Iaşi, Târgu-Mureş, Cluj Napoca, Bacău, Vaslui, Jibou, Dâmboviţa, Ploieşti, Piteşti, Tulcea, Arad şi Craiova), cercetători şi membri ai Academiei Române.
Expo Flora, ediţia a XX-a, se va desfăşura în perioada 21 – 24 mai 2015. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi este de joi pana vineri intre orele 10.00 si 18.00, sâmbătă-duminică intre orele 10.00 si 20.00.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola