Vasilache, Marioara si Invitatii vin duminica la Teatrul Dramatic

Duminica, 10 mai, incepand cu ora 10.30, cei mici sunt invitati la Teatrul Dramatic, unde echipa Teatrului Gulliver le vor oferi un spectacol cu o tehnică de montare modernă si anume „Vasilache, Marioara si Invitatii”.

vasilache-1

Vasilache, Marioara si Invitatii este un spectacol tradiţional care aduce bucuria reîntâlnirii cu două personaje faimoase, reprezentative pentru teatrul de păpuşi românesc. Vasilache şi Mărioara erau, odinioară, animate de trupele ce rătăceau prin ţară cu căruţa fie în timpul vacanţelor de vară, fie pe la târguri şi bâlciuri.
Vasilache este un personaj savuros deoarece o face pe neştiutorul ca să prostească pe oricine, se află într-o ceartă permanentă cu nevasta, nesocoteşte orice observaţie i se face şi trezeşte simpatia publicului prin inteligenţa şi priceperea lui.
Deşi este un spectacol tradiţional, regizorul apelează la o tehnică de montare modernă, şi anume grafică digitală 3D. Regia artistică a acestui spectacol apartine lui Daniel Stanciu, scenografia este semnata de Daniela Drăgulescu, iar grafica digitală 3D va fi asigurata de Nicu Stănescu. Din distribuţie fac parte actorii: Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Marian Sterian. Eduard Şişu si Vlad Ajder.
Pretul unui bilet pentru acest spectacol este de 8 lei pentru copii si 10 lei pentru adulti.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola