V. A. Urechia: Invitatie la lectura pentru cei mici

In data de 22 octombrie 2015, de la ora 12.00, Fastrackids Galati-Braila – in parteneriat cu Jumpstart.org, Biblioteca Judeteana „V. A. Urechia” Galati si scriitoarea Angela Baciu – organizeaza evenimentul „Read for the record”.

o poveste

„Read for the record” este un program international care isi propune sa aduca lumea povestilor in viata copiilor nostri si sa creasca dragostea acestora pentru lectura. Anul acesta „Read for the record” implineste 10 ani, asa ca te invitam si pe tine sa participi alaturi de noi si sa te bucuri de frumoasa poveste a lui Norman, un pestisor auriu, plin de surprize.
„Nu Norman- povestea unui pestisor auriu”, scrisa de Kelly Bennett, va fi citita pe 22 octombrie la Biblioteca Judeteana „V.A. Urechia”. La acest eveniment sunt invitati toti iubitorii de lectura, in special cei mici, pentru a explora lumea povestilor. Invitatul special este scriitoarea Angela Baciu, care va da viata povestii pestisorului Norman alaturi de micii invitati.
Cadrele didactice care vor să participe la eveniment cu clasa de copii pot face programări la numarul de telefon: 0727.881.689.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola