Universitatea Dunarea de Jos isi cauta mascota

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (UDJG) lansează concursul „Tu ce mascotă vrei?” și își provoacă studenții să aleagă un simbol reprezentativ pentru universitate. La concurs se pot înscrie toți studenții, indiferent de anul de studiu sau specializare, individual sau pe echipe.

Participanții la acest concurs trebuie să trimită reprezentarea grafică a mascotei imaginate ca fiind potrivită să reprezinte Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.
Propunerile trebuie trimise sub forma unor desene/schițe (din față, din lateral, din spate, plan detaliu, plan general și orice altă încadrare) realizate în Photoshop sau CorelDraw. Pot fi transmise și desene realizate manual și apoi scanate. De asemenea, participanții la concursul „Tu ce mascotă vrei?” sunt rugați să trimită propuneri pentru numele mascotei. Fiecare participant poate trimite un număr nelimitat de variante, atât pentru reprezentarea grafică a mascotei, cât și pentru numele acesteia.
Propunerile trebuie expediate, sub un titlu sugestiv, la adresa [email protected], până la data de 30.05.2014. Câștigătorul concursului va fi recompensat cu suma de 1.000 de lei.
Concurenții vor declara pe propria răspundere că dețin drepturi de autor pe creații, iar în cazul în care se va dovedi că acestea sunt copiate, vor răspunde potrivit legislației în vigoare.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola