Un nou concert marca „Parazitii”, la Club S

Parazitii, trupa care a scris o pagina importanta in istoria muzicii romanesti ii invită pe galateni vineri, 9 octombrie 2015, de la ora 23.00, în CLUB „S”, la un superconcert.

parazitii

Evenimentul se desfășoară în cadrul Festivalului „Zilele Studenților Gălățeni”, organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la reînfiinţarea Ligii Studenților din Galați. Atmosfera va fi întreţinută si de DJ CIPRIAN ALBU şi MC MIHAI BEJAN.
Parazitii, una dintre cele mai apreciate trupe de hip-hop din România formata din Cheloo, Ombladon și FreakaDaDisk , transmite prin intermediul muzicii lor mesaje fara perdea, reusind sa capteze mereu atentia tinerilor. Parazitii s-au luptat intotdeauna cu prejudecatile si limitele impuse iar muzica este arma lor secreta.
Trupa a scris o pagina importanta in istoria muzicii romanesti, inca din 1994, anul in care Cheloo si Ombladon au pus bazele trupei. Celor doi li s-a alaturat in 1999 unul dintre cei mai prolifici si apreciati DJ din tara, FreakaDaDisk, trupa activand de atunci in aceasta formula. Parazitii s-au luptat intotdeauna cu prejudecatile si limitele impuse,reusind, prin intermediul muzicii, sa abordeze teme tabu ale vietii. La acest concert studentii au intrarea gratuita în baza carnetului / legitimației / adeverinței de student.
Pretul biletului pentru cei ce nu sunt studenti este de 20 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola