post-title Un nou concert marca „Parazitii”, la Club S

Un nou concert marca „Parazitii”, la Club S

Un nou concert marca „Parazitii”, la Club S

Parazitii, trupa care a scris o pagina importanta in istoria muzicii romanesti ii invită pe galateni vineri, 9 octombrie 2015, de la ora 23.00, în CLUB „S”, la un superconcert.

parazitii

Evenimentul se desfășoară în cadrul Festivalului „Zilele Studenților Gălățeni”, organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la reînfiinţarea Ligii Studenților din Galați. Atmosfera va fi întreţinută si de DJ CIPRIAN ALBU şi MC MIHAI BEJAN.
Parazitii, una dintre cele mai apreciate trupe de hip-hop din România formata din Cheloo, Ombladon și FreakaDaDisk , transmite prin intermediul muzicii lor mesaje fara perdea, reusind sa capteze mereu atentia tinerilor. Parazitii s-au luptat intotdeauna cu prejudecatile si limitele impuse iar muzica este arma lor secreta.
Trupa a scris o pagina importanta in istoria muzicii romanesti, inca din 1994, anul in care Cheloo si Ombladon au pus bazele trupei. Celor doi li s-a alaturat in 1999 unul dintre cei mai prolifici si apreciati DJ din tara, FreakaDaDisk, trupa activand de atunci in aceasta formula. Parazitii s-au luptat intotdeauna cu prejudecatile si limitele impuse,reusind, prin intermediul muzicii, sa abordeze teme tabu ale vietii. La acest concert studentii au intrarea gratuita în baza carnetului / legitimației / adeverinței de student.
Pretul biletului pentru cei ce nu sunt studenti este de 20 de lei.

Altii au citit si...