Cauta
Adauga
Sign In

„Un barbat si mai multe femei” pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”

„Un barbat si mai multe femei” pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”

Vineri, 1 martie, ora 19:00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” are loc spectacolul „Un barbat si mai multe femei” de Leonard Zorin, cu Claudiu Bleont si Magda Catone.
Un barbat, dar nu orice barbat, ci Claudiu Bleonţ; mai multe femei, niciuna semanand alteia si toate leite unei actrite care joaca si se joaca cu 8 roluri deodata: Magda Catone; si un spectacol ajuns in această formula la „nunta de perla”. Aceasta este reteta „cadoului de Martisor” oferit galatenilor iubitori de teatru spumos vineri, 1 martie, cand pe scena Teatrului Muzical este programata comedia „Un barbat si mai multe femei”. Si daca spectacolul a fost aplaudat de mii de oameni, doar unii isi aduc aminte ca piesa lui Leonid Zorin este cea cu care si-a facut debutul scenic Claudiu Bleonţ, regizand-o si jucand-o in 1983 pe scena Teatrului din Petrosani, si care primul dintr-un lung sir de premii „pentru cel mai bun actor”.
Tema este mereu aceeasi, relatia dintre un barbat si o (mereu alta) femeie, el – un rus care vrea sa-si ia masina si cere o adeverinta de la un spital de nebuni pe motiv ca nu e nebun….Dar in pofida longevitatii cu totul iesite din comun, spectacolul si-a pastrat, dupa 30 de ani, prospetimea si hazul, gasind resurse inepuizabile in energia celor doi actori, pofta cu care joaca, improvizeaza, interactioneaza cu publicul si il lasa sa dirijeze cadenta jocului, in dezinvoltura si increderea absoluta date de un „mariaj” scenic cat o viata de actor.

un-barbat-si-mai-multe-femeii

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola