Turneul „Pianul călător” ajunge la Galati pe 22 martie

Muzica de poveste si o poveste despre muzica, un vis devenit realitate dar izvorât dintr-o necesitate, despre aceasta este vorba în Turneul Pianul călător, ajuns în 2015 la cea a IV-a editie.

La invitatia Radio România, Horia Mihail si Pianul Calator pornesc la drum, de data aceasta cu destinatia finala Roman. Între 21 martie si 14 mai 2015, ajunge în 13 orase din România dar si la New York si Chisinau.
La Galaţi va ajunge pe 22 martie la Teatrul Muzical Nae Leonard, unde, începând cu ora 19.00, Horia Mihail va sustine un concert extraordinar. Dirijor va fi Mircea Holiartoc.
Daca la prima editie, turneul lui Liszt în Tarile Române, însotit de un pian de concert, era cel ce inspira aceasta aventura muzicala  menita sa aduca bucurie melomanilor din întreaga tara, dar având si obiectivul generos de a darui unui oras, care nu avea un pian de concert, instrumentul cu drept de folosinta în urmatorii ani, anul acesta Mozart, compozitorul ce si-a petrecut cei mai multi ani din viata în turneu, va fi muza calatoriei muzicale. Repertoriul ales este integral Mozart.
În recitaluri Horia Mihail va interpreta doua rondouri, doua fantezii si doua sonate din creatia mozartiana.
Pretul biletelor la acest concert variază intre 10.80 şi 21.60 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola