Turneul naţional Muzica Palatelor României, ed. a II-a, 6 august

Editia a II-a a turneului national „Muzica Palatelor Romaniei” se va defasura in perioada 6 – 21 august 2011 in organizarea Radio Romania Cultural si ExcesMusic, prin programul Oportunitati la tine acasa, finantat de Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania. Si in acest an castelele si palatele, locuri incarcate de istorie si frumusete, vor fi promovate si prin arta sunetelor.
Turneul cuprinde sase recitaluri si este sustinut de cvartetul Cantabile din Iasi. Concertele încep sâmbata 6 august de la ora 20 in Galati.
În recitalul de pe faleza Dunarii, Cvartetul Cantabile din Iaşi, ansamblu alcătuit din muziciene de mare valoare, va interpreta creaţii de Franz Schubert, Joseph Haydn si Hugo Wolf. Formaţia, pregătită de Constantin Stanciu, membru al celebrului Cvartet Voces, a avut până în prezent numeroase apariţii pe scenele ţării, fiind de asemenea invitată şi la importante festivaluri din Germania, Italia şi Republica Moldova.
Concertele vor continua dupa cum urmeaza: duminica 7 august la castelul Sturdza de la Miclauseni, miercuri 10 august la Muzeul Unirii din Iasi, joi 18 august la Muzeul de Arta din Cluj Napoca, sambata 20 august la Castelul Pelea ai duminica 21 august la Palatul Mogoaoaia. Ultimele 5 concerte vor incepe la ora 17.
Parteneri: Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Club Zodiar din Galati, Tipografia Docuprint din Bacau, La donna e mobile, prin proiectul Transylvania for bussines, Complexul Muzeal National Moldova, Muzeul de arta din Cluj Napoca, Muzeul National Peles si Centrul Cultural Palatele Brancovenesti.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola