Cauta
Adauga
Sign In

Turneul LOREDANA 2013 vine in aprilie la Galati

Loredana va porni in martie in cel mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul său album, “Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 15 martie, în Cluj Napoca urmand ca pe 3 aprilie sa ajunga in Galati la Casa de Cultura a Studentilor.
Astfel, fanii Loredanei care nu au participat la concertul excepţional din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale.

Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii mei din Timişoara, Oradea, Deva şi toate celelalte oraşe pe care le voi vizita.Voi cânta piese de pe noul meu album, ‘Dragoste’, dar şi de pe toate celelalte albume ale mele de până acum. Va fi o călătorie magică şi o experienţă irepetabilă pentru toţi cei prezenţi! Vă aştept ca şi când…”, a spus cântăreaţa.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=R-PGMgy5nds]

Playlist-ul va conţine toate hiturile artistei, printre care şi melodii de pe noul album, “Dragoste”, lansat împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic conţine18 piese, precum “Ochii din Vis”, “Automatic Love”, “Sexting”, “Shukar”, “Coborâtă din Rai”, “El Dorado” sau “Smile” şi un bonus track. Albumul poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară.
Evident, din playlistul concertelor nu va lipsi piesa APA (feat. Cabron), single care a stationat pe prima pozitie timp de trei săptămâni la rând, in topurile de specialitate. Colaborarea dintre Loredana şi Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, “APA” fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflându-se acum printre piesele preferate ale românilor.
Până la concertul de pe 3 aprilie, vezi cum a fost la showul Loredanei de la Sala Palatului, din noiembrie anul trecut:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Kx1Fba62ybA]

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola