Turneu Alternosfera @ Zodiar, 25 februarie

Tuborg Sound si Rock Events sustin turneul de lansare a noului album VIRGULA, al binecunoscutei formatii din Republica Moldova, Alternosfera.
Un turneu de concerte incendiare in cele mai mari cluburi din tara, intre acestea fiind inclus si club Zod!ar din Galati, unde cei de la Alternosfera vor ajunge pe 25 februarie.
In sustinerea albumului pe 1 februarie, va fi lansat videoclipul piesei „Arunca-mi”. Un alt videoclip se afla in pregatire si urmeaza a fi o surpriza pentru ascultatorii fideli. De asemenea, in perioada imediat urmatoare, fanii formatiei se vor bucura de inregistrarile live a sapte piese din album, primele doua deja fiind disponibile pe canalul official al formatiei pe youtube (Muta, Virgula).
In prezent componenta formatiei este: Marcel Bostan – voce, clape (fondator, 1999 – prezent), Eugen Berdea – tobe, Victor Cosparmac – chitara bass, Marin Nicoara – chitara, clape (ianuarie, 1999 – prezent), Sergiu Aladin – chitara, clape.
Daca in primii ani de existenta formatia isi cauta tematica si stilul, experimentand cu diverse instrumente, acumuleaza experienta inregistrand primele demo-uri. Schimband, de-a lungul timpului atat componenta cat si directia muzicala, trupa a ajuns la maturitate, avand un stil propriu, inconfundabil.
Alternosfera inseamna experienta rockului alternativ melodic, cu clapa care `duce` toata melodia. Versurile sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand insa si conotatii sociale sau politice. Ca sound, Alternosfera este unica in momentul de fata pe piata muzicala basarabeana, contextul de influente variind de la anii ’80 la rockul alternativ al Seattle-ului anilor 90, si cu influente de AB4 sau Nirvana pe alocuri.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola