Turneu AB4 @ Scena Cafe, 23 martie

AB4 canta pe 23 martie in Galati, in Scena cafe, incepand cu ora 22:00. Concertul face parte din turneul pe care trupa il sustine in tara in luna martie.
„Incerci din nou sa dilati clipa/ Sa poti sa fii si sa ramii/ Si focul care ploua/ Secunda care cade/ Mirosul orei arse/ Realul ne desparte/ S-ai o moaca de surprins/ Chiar si-asa cind stai intins”… Asa incepea fenomenul numit AB4. Unul din cei trei colosi ai muzicii alternative din Romania, AB4 nu inceteaza sa fascineze un public cunoscator, inteligent si meloman.
AB4 au implinit deja aproape 12 ani de existenta, timp in care trupa a avut o evolutie inovatoare, remarcabila in scena muzicii alternative romanesti. O colaborare cu o trupa de hip-hop, videoclipuri creative, lansarea albumelor Toxic si Broken Trust, premiul „Best Romanian Act” la MTV European Music Awards in 2003, sunt doar cateva dintre detaliile care au mentinut AB4 in atentia publicului.
Faptul ca trei dintre membrii sai erau italieni i-a impiedicat sa aiba o evolutie si o aparitie constanta pe scenele din Romania si a dus la numeroase schimbari de componenta. De cativa ani insa, AB4 inseamna: Doru Trascau, Enrico D’Angelosante, Antonio Bonansigno si Dorian Cazacu. In aceasta componenta jumatate romaneasca, jumatate italiana, AB4 inregistra piese noi anul trecut, la Roma.
Componenta:
Doru Trascau – vox, guitar
Enrico D’Angelosante – guitar, backing vocals
Antonio Bonansingo – bass, backing vocals
Dorian Cazacu – drums

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola