Trupa Vunk: „Sunt foarte tari concertele din Galati!”

Pe 20 martie, la Teatrul Dramatic Fani Tardini, turneul acustic Vunk “Inconjurul lumii”  face popas in Galati.

„Inconjurul lumii”, turneul acustic al trupei Vunk si unul dintre cele mai originale, inovatoare si ambitioase proiecte ale lor din ultimii ani, va trece, pe 20 martie si prin Galati. In impresionanta cladire a Teatrului Dramatic Fani Tardini, galatenii vor fi martorii unui show inedit, care a ridicat sali in picioare in Pitesti si Brasov, orasele prin care a trecut deja turneul acustic „Inconjurul lumii”.

Alexandra Crisan

13 nume grele ale muzicii de la noi se vor afla pe scena, in fata publicului din Galati. Hiturile Vunk, reinterpretate si reorchestrate intr-o cu totul alta forma, cu alt sound si alte ritmuri vor oferi galatenilor un spectacol surprinzator. 11 piese au fost reorchestrate de George Natzis cu partituri pentru cvartet de coarde. Printre acestea sunt „Numai la doi”, „Noptile trec (doar visele raman)”, „Dau alarma”, „Fiecare”. Unele piese, total reorchestrate, au uimit publicul prin sound-ul lor original. Printre ele sunt „Scapa-ma de ea” – acum intr-o versiune reggae, „Pierderea lor” si „Asa, si” in ritm de swing si „Pleaca” in ritm de bossa nova. Nume grele ale muzicii se vor afla pe scena alaturi de trupa Vunk – Muse Quartet, Dan Nicolau (trompeta), Dan Incrosnatu (percutie), Razvan Ilie (fratele lui Cornel Ilie – chitara), Bobby Stoica (pian).

Cornel Ilie

„Sunt foarte tari concertele din Galati”, sustin membrii trupei Vunk, care nu sunt la prima intalnire cu publicul din orasul de pe malul Dunarii. De aceasta data insa, membrii trupei isi doresc sa descopere Galatiul prin ochii celor care locuiesc acolo, iar pe galateni sa-I cunoasca mai bine prin visurile lor. Astfel, inaintea concertului, fiecare spectator va primi la intrarea in sala o hartie pe care va fi scris #visulmeueste si un creion cu care sa completeze care este visul sau. Odata completata, hartia ce va purta cu ea pentru totdeauna visul fiecarui spectator va ajunge la trupa VUNK si va purta cu sine, pe langa cuvintele asternute pe hartie si o parte din sufletul celui care l-a completat. „Abia astept sa ne intoarcem acasa cu o valiza plina de visuri care, odata asternute pe hartie, au toate sansele sa se si implineasca.”, spune Cornel Ilie, care are planuri mari, pe care le va dezvalui in curand, cu uriasa colectie de visuri stranse „Inconjurul lumii”.
Cat timp se va afla la Galati, Cornel Ilie mai are o dorinta pe care ar vrea sa o indeplineasca: „Sa avem ocazia sa trecem cu bacul si sa vedem apusul”. Si cine stie – poate galatenii vor complota pentru a-i implini aceasta dorinta!
Pana atunci insa, ce mesaj are trupa Vunk inaintea concertului de la Teatrul Dramatic Fani Tardini poate fi vazut aici:

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola