Trupa TAXI in concert la Galati @ Zodiar

Vineri, 25 martie 2011, incepand cu ora 21:00 la Zodiar Trupa Taxi va sustine un concert de promovare a albumului „Cele doua cuvinte” . Pentru informatii si rezervari sunati la: 0758 758 027.
Trupa Taxi s-a format în martie 1999, avându-i în componenţă pe Dan Teodorescu , Adrian Borţun (iniţial cei doi au fost membri ai trupei „Altceva”), George Pătrănoiu şi Lucian Cioargă.
A debutat cu piesa „N-ajung la ele”, care din păcate nu a prins la public, spre deosebire de următorul single, „Criogenia salvează România”, care a avut un adevărat succes.
În acelaşi an, trupa a fost nominalizată la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia”.
În noiembrie 1999, trupa Taxi a lansat albumul de debut, „Jumătate de album” şi primul videoclip la piesa „Criogenia salvează România”.
În luna martie 2000, au fost lansate piesele „Doi zero zero zero” şi „Jumătatea mea”, ce au sporit notorietatea grupului. Acestea au fost disponibile pe albumul „Trag un claxon”, apărut pe 21 iulie 2000. O dată cu acesta, apare şi cel de-al doilea videoclip la piesa ce dă numele albumului.
Următorul material a fost „Comunitaru”, care s-a bucurat de aprecierea fanilor.
În anul 2001, a apărut cel de-al patrulea album, intitulat „Americanofonia” după care a urmat „De cursă lungă”(2002) şi „C.”apărut în iunie 2003.
În timpul campaniei electorale din 2004, Taxi lansează „Politica”, un material satiric ce conţine piesele „Aici Sunt Banii Dumneavoastră”, „Noi cu cine votăm”, „Domnule Fost” sau „Situaţia Din Ţară”.
Albumul „Romantica” (2007) este al optulea album de la înfiinţarea trupei , iar pentru videoclipul „Dragostea ca o pereche de pantofi” (una dintre melodiile de pe album) designerul Mihai Albu a creat special o pereche de pantofi unicat, care apar şi pe coperta albumului. Materialul conţine 12 piese în binecunoscutul stil al trupei (printre care hit-urile „Te caut în toate femeile”, „Stelele care cad” şi „Dragostea ca o pereche de pantofi”).
După patru ani în care nu a mai scos pe piaţă niciun album, trupa Taxi a lansat in 2011, chiar de Dragobete, albumul „Cele 2 cuvinte”. Piesa-titlu s-a bucurat de succes încă de la apariţie, mai ales că a fost susţinută şi de un videoclip mai puţin obişnuit. În momentul de faţă din trupa Taxi fac parte Dan Teodorescu (voce, chitară acustică), Mugurel Coman (clape), Cantemir Neacsu (chitară electrică), Darius Neagu (tobe), Vicky Sava (backing vocals), Kerezsi Csongor (chitară bas).

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola