Trupa „IllQueens”, in Summer Time Pub

Sambata 18 Aprilie, incepand cu ora 23.00, toti galatenii sunt asteptati pentru a sustine, in Summer Time Pub, trupa „IllQueens”, care va oferi un show de dans de exceptie.

„Illqueens” a luat fiinţă în iunie 2011, la iniţiativa coregrafului Costel Roşu. După numai 3 luni, trupa se prezintă la primul concurs de street dance, „Nymphea” în anul 2011 la Oradea, iar în februarie 2012, deja câştigă primul concurs, ESDU Dance Masters Bucuresti: locul I la categoria urban dance style, secţiunea juniors şi premiul special Best Make Up!
În anul 2013 trupa se afiliază Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi pe care o reprezintă la diferite evenimente şi concursuri locale şi internaţionale, câştigând premii importante precum locul I la cele 5 categorii la care a participat în cadrul competiţiei Festivalul studenţesc de dans Sibiu 2014, locul I street dance formaţie şi grup la Tărâmul copilăriei Botoşani 2014, locul II şi locul III la „Hip Hop International” în 2014, respectiv 2013.
Ultimul succes al trupei îl reprezintă obţinerea locului II la categoria de vârstă 13-17 ani în cadrul concursului „Hip Hop International” care a avut loc la Oradea în perioada 20-21 martie, unde cele şase fete talentate, Andrada Popovici, Denisa Harabagiu, Alexandra Rotaru, Andrada Oana, Carla Rugină şi Elena Cărăuş au concurat alături de alte 47 de trupe de dans, reuşind să se califice la campionatul mondial de street dance din San Diego, California.
Biletul la acest eveniment costa 10 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola