Trooper plecata in turneul Rock Jukebox ajunge in Galati

Dupa ce in toamna formatia Trooper a colindat tara in lung si-n lat, aruncand vraji „Voodoo”, baietii se afla din nou pe drum. Fideli crezului „ne place sa ne reinventam” si mereu determinati sa ii surprinda pe cei care ii indragesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piata din Romania.
ROCK JUKEBOX va insemna, pe langa cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Alin Dinca, aka Coiotu’ explica: „Sa cantam live aceste piese legendare este modul nostru de a le multumi si de ne arata respectul fata de numele grele ale scenei rock, fata de acei artisti care si-au pus amprenta asupra unor intregi generatii si care au creat genuri si sub-genuri muzicale”.
Concertul vor cuprinde doua parți, fiecare cu durata de aproximativ o ora: una dintre sectiuni va fi dedicata repertoriului TROOPER, iar cealalta va include coveruri din repertoriul rock international.
Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oras in care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook o lista de piese proprii si de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va apartine prietenilor formatiei. Cei care se vor afla in sala vor avea la randul lor un cuvant de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare si prin care isi exprima preferintele.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola