Trooper, in concert la Scena

În ultima parte a anului se numără concertele incendiare la Galați! Clubul Scena vă invită vineri, 7 decembrie, începând cu ora 20.00, la un concert de excepție susținut de binecunoscuta de formație de heavy metal din România, Trooper. Evenimentul face parte din turneul aniversar intitulat „Tari ca munții”, care a debutat în București. Deși nu se află pentru prima oară în orașul nostru, nenumărați fani ai formației și-au exprimat deja dorința, pe Facebook, de a fi prezent la spectacolul inegalabil oferit de membrii acesteia.
Trooper a fost înființat în anul 1995 și este cea mai iubită formație de heavy metal de la noi din țară, concertele lor reunind sute de fani. Trupa este formată din Alin Dincă (voce), Aurelian Dincă (chitară, voce, clape), Laurențiu Popa (chitară, voce), Ionuț Covalciuc (tobe și percuție) și Ionuț Rădulescu (bas, voce).
Astfel, dacă vreți să cântați din nou, împreună cu băieții de la Trooper, cele mai cunoscute melodii ale lor, nu trebuie să ratați acest concert, în Clubul Scena, sub nicio formă!
Intrarea la spectacol costă 20 de lei și include o consumație de 5 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola