Totul despre ”Juicy Couture”

Stilul Juicy Couture înseamnă strălucire, încântare şi distacţie atunci când vine vorba de modă şi  totodată, reprezintă una dintre cele mai în vogă firme în rândul femeilor tinere.
Juicy Couture este o casă modernă de haine casual şi elegante, ce îşi are sediul în Los Angeles, Arleta şi California, fiind fondată în 1997 de Pamela Skaist-Levy şi Gela Nash-Taylor. În momentul actual Juicy Couture este deţinută de compania de modă Liz Claiborne, şi este cunoscută pentru colecţiile sale ce includ treninguri, parfumuri, ceasuri,  şosete, genţi de mână şi mai nou, saci de scutece şi accesorii pentru câini.
Noua colecţie prezintă modele geometrice în combinaţii de culori tari şi nuanţe pastelate, ţinutele Juicy Couture fiind unele feminine, atent realizate din materiale delicate şi culori îndrăzneţe. Juicy vine în completarea acestui trend cu piese în dungi, topuri din mătase, rochii cu imprimeuri florale, sacouri din dantelă şi fuste.  Culoarea sezonului, în viziunea celor de la Juicy Couture, este albastrul – navy în contrast cu alb sau roz deschis. Colecţia din această vară este foarte “Los-Angeles-like”, întruchipând frumuseţea, tinereţea şi spiritul de aventură al unei femei optimiste, care reuşeşte mereu ceea ce îşi propune. Cât despre ceasurile din această colecţie, Juicy Couture le transformă în piese timeless pentru outfiturile tale. Acestea sunt realizate în culori plăcute, de înaltă calitate, funcţionalitate şi precizie.  Abordând un stil glam şi extrem de feminin, ceasurile îmbină perfect rafinamentul cu eleganţa. În ceea ce priveşte parfumurile Juicy Couture, parfumul “Peace Love” pentru femei, a fost conceput în stil hippie şi ne aduce înapoi la Malibu anilor ˊ60. Parfumul este creat într-un flacon din sticlă masivă grea, cu decoraţiuni minunate pe gâtul sticlei precum perle turcoaz, roz şi un mic pandantiv sub formă de inimă cu semnul păcii.
Lumea Juicy este într-o continuă evoluţie, produsele fiind disponibile în America de Nord în peste 100 de magazine de tip department şi online la juicycouture.com. Plin de farmec, stilul Juicy Couture rămâne cunoscut pentru stilul casual – luxury pe care îl abordează.

Picture of Iustina C.

Iustina C.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola