Topless Night @ Infinity, 28 septembrie, Special Guest Dj Miki Love

Miki Love este cea mai apreciata DJ-ita din Romania. Imaginea sexy combinata cu muzica foarte buna si experienta din spatele pupitrului o transforma pe Miki Love intr-un artist complet, pentru care fiecare petrecere trebuie sa fie de neuitat.
A debutat in februarie 2007, in unul din cele mai importante cluburi din Bucuresti, Club Princess, devenind astfel prima DJ-ita din Romania care mixeaza topless. La scurt timp, primeste invitatii din partea celor mai importante cluburi din Capitala si din Provincie. Inregistreaza rapid un succes imens si are ocazia sa performeze in peste 200 de cluburi din tara, si imparte pupitrul cu nume ca September sau ATB. Succesul pe plan national este dublat in anii ce urmeaza de invitatiile primite de la cluburile din strainatate, reusind chiar sa intreprinda turnee importante.
De-a lungul anilor, Miki Lovea fost invitata la cele mai importante radio-uri din tara si colaboreaza cu succes chiar cu posturi TV. Din luna aprilie a acestui an, artista agentiei Line UP se alatura echipei Dance FM si poate fi ascultata in fiecare vineri seara, la ora 20:00, in cadrul propriului show de la Dance FM, pe 89.5 FM sau pe www.dancefm.ro.

infinity-28septembrie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola