Top filme şi seriale de Crăciun difuzate pe canalele Viacom

Crăciunul este acea perioadă a anului când familia se reuneşte şi se bucură de cele mai frumoase momente, fie că ne referim la zăpadă, cadouri şi dorinţe, fie că ne referim la râsete, voie bună şi momente amuzante petrecute în circumstanţe mai puţin obişnuite.

Oricum vei petrece sărbătorile de iarnă – într-o manieră amuzantă sau confortabilă, cuvântul de ordine al acestei perioade este relaxarea. Filmele de Crăciun sunt cea mai la îndemână modalitate de relaxare pentru întreaga familie, indiferent de cât de pretenţioşi sunt membrii acesteia. Râsetele şi zâmbetele lor vor crea o atmosferă magică de iarnă care îi va face pe toţi să se simtă ca şi cum ar fi Crăciun în fiecare zi.
Dacă te-ai plictisit de acele filme pe care le-ai văzut de sute de ori, Viacom a selectat pentru perioada de vacanţă filme pentru întreaga familie, indiferent de vârstă: filme şi seriale perfecte pentru a crea acea atmosferă a Crăciunului pe care ţi-o doreşti. Paramount te va ajuta să creezi o atmosferă confortabilă şi te va face să înţelegi că sărbătorile de iarnă înseamnă timp petrecut cu familia şi poveşti spuse în jurul bradului în aşteptarea lui Moş Crăciun şi, mai ales, înseamnă reîntâlnirea cu persoanele pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Comedy Central Extra creează prin serialele sale acea isterie a Crăciunului, abordată într-un mod comic specific Comedy Central Extra: o mulţime de accidente amuzante şi momente de parodie. Dacă vrei să sărbătoreşti Crăciunul într-un mod neconvenţional, atunci Comedy Central Extra este canalul TV perfect unde poţi vedea partea amuzantă a activităţilor zilnice: cât de ciudat şi comic reacţionează unele persoane la situaţii care par a fi normale sau cum aduce Moş Crăciun cadourile. nickelodeon va prezenta copiilor episoade speciale de Crăciun într-o manieră amuzantă, iar binecunoscutele personaje îi vor distra cu siguranţă pe aceştia.

În acest an de Crăciun, Paramount Channel a selectat filme clasice pentru cei care preferă să petreacă o după-amiază sau o seară în compania familiei, uitându-se la un film bun: A Nanny for Christmas, Serendipity şi Snow Day sunt doar o parte din selecţie.
A Nanny for Christmas este o comedie despre micile minciuni nevinovate, dorinţe uriaşe şi o femeie care pare că şi-a găsit sufletul pereche în cele mai neaşteptate circumstanţe, devenind o bonă de Crăciun. Pe 24 decembrie, la ora 19:20, la Paramount Channel vei fi curpins de atmosfera de Crăciun nu numai prin acţiune şi decor, ci şi prin melodiile de fundal: My Real Christmas, It doesn’t get better than this şi How about you.

Serendipity spune povestea a două persoane care se revăd după ani de la prima lor întâlnire, se îndrăgostesc şi se despart, convinşi fiind că într-o zi se vor regăsi. Poţi vedea acest film la Paramount Channel, pe 24 decembrie, la ora 21:00 şi, chiar dacă vei avea impresia că personajele principale au stat mereu împreună pe durata filmărilor, vei fi surprins să afli că John Cusack şi Kate Beckinsale au filmat doar câteva zile împreună şi s-au văzut pentru un timp foarte scurt.
Nu există Crăciun fără zăpadă. Iar o zi cu ninsoare este acea zi la care copiii visează şi pe care părinţii o detestă. Snow Day arată ce se întâmplă în nordul New York-ului atunci când un strat gros de zăpadă îi împiedică pe copii să meargă la şcoală. Filmul va fi difuzat pe 25 decembrie, la ora 13:40 pe canalul Paramount şi te va binedispune cu siguranţă. Îţi sugerăm să fii atent la scena în care Hal găseşte în piscină brăţara de picior cu medalionul în formă de balenă: melodia folosită în această scenă este muzica “Big W” folosită în It’s a Mad, Mad, Mad, Mad World.
Deoarece Crăciunul înseamnă zâmbete şi râsete, Comedy Central Extra difuzează de sărbători, pe 25 si 26 decembrie, episoade speciale pentru a distra întreaga familie. De la 18:20 până la 23:30, Comedy Central Extra te va face cu siguranţă să râzi şi să te gândeşti că ai avut o zi de Crăciun relaxantă: SpongeBob Square Pants (25 decembrie, ora 18:20), Everybody Hates Chris (26 decembrie, ora 18:20), The King of Queens (25 decembrie, ora 18:50), The Millers (25 decembrie, ora 19:50), Rules of Engagement (25 decembrie, ora 20:20) şi South Park (25 decembrie, ora 23:00) sunt doar câteva din serialele care vor avea episoade speciale de Crăciun.

Viacom se gândeşte şi la Crăciun în această perioadă, iar nickelodeon va difuza filme şi seriale nu numai pentru preşcolari, ci şi pentru copiii mai mari. Fop Marathon (20 decembrie, ora 13:55), Snowman and Snowdog (24 decembrie, ora 09:45) şi Turtles (28 decembrie, ora 19:00) îi va face pe cei mici să râdă şi să se simtă grozav şi, în acelaşi timp, vei avea şi tu un moment de relaxare uitându-te cu ei la serialele care îţi aduc aminte de copilărie.
E timpul pentru relaxare. Asigură-te că totul e pregătit pentru o vacanţă aşa cum e descrisă în poveşti. Şi nu uita să alegi un film bun: vacanţa ta de Crăciun va fi mult mai relaxantă cu filmele difuzate de Paramount, Comedy Central Extra şi nickelodeon.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola